Υλικά:
6000 g Αλεύρι STARENIO
4000 g Αλεύρι Malt & Grain
20 g Αλάτι
200 g Μαγιά
6300 g Νερό
16520 g ΣΥΝΟΛΟ
Εκτέλεση:
1
Θερμοκρασία ζύμης: 26o C
2
Χρόνος ανάμιξης: 6 λεπτά αργά + 8λεπτά γρήγορα
3
Χρόνος ξεκούρασης: 20 λεπτά
4
Βάρος ζύμης: 600 g για 500 g ψωμί
5
Προετοιμασία: μετά το φορμάρισμα χαράζουμε την επάνω επιφάνεια και τοποθετούμε στη στόφα. Επικαλύπτουμε με αλεύρι Starenio ή με διάφορους σπόρους
6
Χρόνος στη στόφα: περίπου 50 λεπτά.
7
Θερμ. ψησίματος: ξεκινούμε με 240o C μειώνοντας στους 220o C.
8
Χρόνος φουρνίσματος: περίπου 40 λεπτά
Ingredients
Υλικά:
6000 g Αλεύρι STARENIO
4000 g Αλεύρι Malt & Grain
20 g Αλάτι
200 g Μαγιά
6300 g Νερό
16520 g ΣΥΝΟΛΟ