Υλικά:
1000 g Αλεύρι Super Limnos mix
1000 g Αλεύρι Limnos
50 g Μαγιά
200 g Ψιλοκομμένες ελιές
1200 g Νερό
Εκτέλεση:
1
Θερμοκρασία ζύμης: 25-27o C
2
Χρόνος ανάμιξης: 12 λεπτά (10 λεπτά αργά + 2 λεπτά γρήγορα)
3
Χρόνος ξεκούρασης: 30 λεπτά
4
Βάρος ζύμης: 250 g
5
Προετοιμασία: Κόψτε την ζύμη σε τεμάχια και δώστε το σχήμα της μπαγκέτας.
6
Χρόνος στη στόφα: 45 λεπτά και μετά κόψτε στα πλάγια του ψωμιού 3 φορές με ένα κοφτερό μαχαιράκι.
7
Θερμ. ψησίματος: 210o C. Δώστε ατμό κατά την εισαγωγή στο φούρνο.
8
Χρόνος φουρνίσματος: 20-25 λεπτά
Ingredients
Υλικά:
1000 g Αλεύρι Super Limnos mix
1000 g Αλεύρι Limnos
50 g Μαγιά
200 g Ψιλοκομμένες ελιές
1200 g Νερό