loader image

Print Options:

Limnos baguettes με ελιές

null

Υλικά:
 1000 g Αλεύρι Super Limnos mix
 1000 g Αλεύρι Limnos
 50 g Μαγιά
 200 g Ψιλοκομμένες ελιές
 1200 g Νερό
Εκτέλεση:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 25-27o C

2

Χρόνος ανάμιξης: 12 λεπτά (10 λεπτά αργά + 2 λεπτά γρήγορα)

3

Χρόνος ξεκούρασης: 30 λεπτά

4

Βάρος ζύμης: 250 g

5

Προετοιμασία: Κόψτε την ζύμη σε τεμάχια και δώστε το σχήμα της μπαγκέτας.

6

Χρόνος στη στόφα: 45 λεπτά και μετά κόψτε στα πλάγια του ψωμιού 3 φορές με ένα κοφτερό μαχαιράκι.

7

Θερμ. ψησίματος: 210o C. Δώστε ατμό κατά την εισαγωγή στο φούρνο.

8

Χρόνος φουρνίσματος: 20-25 λεπτά

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.