loader image
Υλικά:
 10000 g Αλεύρι Starenio
 200 g Ζάχαρη
 200 g Μαγιά
 180 g Αλάτι
 6000 g Νερό
 300 g Λάδι
Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 6’ στο αργό και περίπου 4’ στο γρήγορο. Το ζυμάρι πρέπει να είναι μαλακό και να κολλάει λίγο.

2

Αφήνουμε 20' να ξεκουραστεί το ζυμάρι. Στη συνέχεια, κόβουμε και πλάθουμε σε μπάλες τις οποίες ξεκουράζουμε για 30’.

3

Ανοίγουμε τις λαγάνες τις οποίες πασπαλίζουμε με σουσάμι και στοφάρουμε στους 35o C με 70% υγρασία για 35' περίπου.

4

Ψήνουμε σε φούρνο θερμοκράσιας 210o C για 30' περίπου.

Σημείωση:
5

Λόγω της ζάχαρης είναι πιθανόν το χρώμα να γίνει έντονο, οπότε πρέπει να ελαττωθεί η θερμοκρασία του φούρνου.

Ingredients

Υλικά:
 10000 g Αλεύρι Starenio
 200 g Ζάχαρη
 200 g Μαγιά
 180 g Αλάτι
 6000 g Νερό
 300 g Λάδι

Directions

Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 6’ στο αργό και περίπου 4’ στο γρήγορο. Το ζυμάρι πρέπει να είναι μαλακό και να κολλάει λίγο.

2

Αφήνουμε 20' να ξεκουραστεί το ζυμάρι. Στη συνέχεια, κόβουμε και πλάθουμε σε μπάλες τις οποίες ξεκουράζουμε για 30’.

3

Ανοίγουμε τις λαγάνες τις οποίες πασπαλίζουμε με σουσάμι και στοφάρουμε στους 35o C με 70% υγρασία για 35' περίπου.

4

Ψήνουμε σε φούρνο θερμοκράσιας 210o C για 30' περίπου.

Σημείωση:
5

Λόγω της ζάχαρης είναι πιθανόν το χρώμα να γίνει έντονο, οπότε πρέπει να ελαττωθεί η θερμοκρασία του φούρνου.

Notes

Λαγάνα με Starenio

Άλευρα συνταγής:

Recipe Flour:

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress