Εκτέλεση:
1
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 6’ στο αργό και περίπου 4’ στο γρήγορο. Το ζυμάρι πρέπει να είναι μαλακό και να κολλάει λίγο.
2
Αφήνουμε 20' να ξεκουραστεί το ζυμάρι. Στη συνέχεια, κόβουμε και πλάθουμε σε μπάλες τις οποίες ξεκουράζουμε για 30’.
3
Ανοίγουμε τις λαγάνες τις οποίες πασπαλίζουμε με σουσάμι και στοφάρουμε στους 35o C με 70% υγρασία για 35' περίπου.
4
Ψήνουμε σε φούρνο θερμοκράσιας 210o C για 30' περίπου.
Σημείωση:
5
Λόγω της ζάχαρης είναι πιθανόν το χρώμα να γίνει έντονο, οπότε πρέπει να ελαττωθεί η θερμοκρασία του φούρνου.