loader image

Print Options:

Λαγάνα με Starenio

lagana

Υλικά:
 10000 g Αλεύρι Starenio
 200 g Ζάχαρη
 200 g Μαγιά
 180 g Αλάτι
 6000 g Νερό
 300 g Λάδι
Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 6’ στο αργό και περίπου 4’ στο γρήγορο. Το ζυμάρι πρέπει να είναι μαλακό και να κολλάει λίγο.

2

Αφήνουμε 20' να ξεκουραστεί το ζυμάρι. Στη συνέχεια, κόβουμε και πλάθουμε σε μπάλες τις οποίες ξεκουράζουμε για 30’.

3

Ανοίγουμε τις λαγάνες τις οποίες πασπαλίζουμε με σουσάμι και στοφάρουμε στους 35o C με 70% υγρασία για 35' περίπου.

4

Ψήνουμε σε φούρνο θερμοκράσιας 210o C για 30' περίπου.

Σημείωση:
5

Λόγω της ζάχαρης είναι πιθανόν το χρώμα να γίνει έντονο, οπότε πρέπει να ελαττωθεί η θερμοκρασία του φούρνου.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.