loader image
Εκλεκτή Μαργαρίτα
3
Category
Υλικά:
 5 % Βούτυρο ή Μαργαρίνη
 3 % Ζάχαρη
 2,5 % Μαγιά
 2 % Αλάτι
 60 % Νερό
Εκτέλεση:
1

Ζυμώνουμε για 4' αργά και για 6'γρήγορα.

2

Θερμοκρασία ζύμης 24° C.

3

Ξεκουράζουμε για 10 λεπτά.

4

Στοφάρουμε στους 30° C με 70 % υγρασία.

5

Ψήνουμε με ατμό στους 220° C

Ingredients

Υλικά:
 5 % Βούτυρο ή Μαργαρίνη
 3 % Ζάχαρη
 2,5 % Μαγιά
 2 % Αλάτι
 60 % Νερό

Directions

Εκτέλεση:
1

Ζυμώνουμε για 4' αργά και για 6'γρήγορα.

2

Θερμοκρασία ζύμης 24° C.

3

Ξεκουράζουμε για 10 λεπτά.

4

Στοφάρουμε στους 30° C με 70 % υγρασία.

5

Ψήνουμε με ατμό στους 220° C

Notes

Εκλεκτή Μαργαρίτα

Άλευρα συνταγής:

Recipe Flour:

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress