loader image

Print Options:

Αρτοσκευάσματα Rolls – σάντουιτς – ψωμάκια

bread

Υλικά:
 7000 g Αλεύρι NTEMI
 3000 g Συμπύκνωμα Islander
 400 g Φρέσκια μαγιά
 5300 g Νερό
 15700 g ΣΥΝΟΛΟ
Εκτέλεση:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 27-28 o C

2

Χρόνος ανάμιξης: 12 λεπτά (5 λεπτά αργά + 7 λεπτά γρήγορα)

3

Χρόνος ξεκούρασης: 15-20 λεπτά

4

Βάρος ζύμης:
580 g για 500 g καρβέλια
70 g για rolls-ψωμάκια (2100 g ζύμη = 30 τεμάχια)
350 g για μπαστούνια

5

Προετοιμασία:
Φτιάξτε τα ψωμάκια, διακοσμήστε στην επιφάνεια με νιφάδες και εν συνεχεία τοποθετήστε τα στις λαμαρίνες.

6

Παραμονή στη στόφα: 40-50 λεπτά

7

Φούρνισμα: 230o C για τα ψωμιά 240 για rolls και ψωμάκια. Δώστε ατμό

8

Χρόνος φουρνίσματος: 30 λεπτά για τα ψωμιά, 20 λεπτά για rolls και ψωμάκια

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.