Υλικά:
7000 g Αλεύρι NTEMI
3000 g Συμπύκνωμα Islander
400 g Φρέσκια μαγιά
5300 g Νερό
15700 g ΣΥΝΟΛΟ
Εκτέλεση:
1
Θερμοκρασία ζύμης: 27-28 o C
2
Χρόνος ανάμιξης: 12 λεπτά (5 λεπτά αργά + 7 λεπτά γρήγορα)
3
Χρόνος ξεκούρασης: 15-20 λεπτά
4
Βάρος ζύμης:
580 g για 500 g καρβέλια
70 g για rolls-ψωμάκια (2100 g ζύμη = 30 τεμάχια)
350 g για μπαστούνια
5
Προετοιμασία:
Φτιάξτε τα ψωμάκια, διακοσμήστε στην επιφάνεια με νιφάδες και εν συνεχεία τοποθετήστε τα στις λαμαρίνες.
6
Παραμονή στη στόφα: 40-50 λεπτά
7
Φούρνισμα: 230o C για τα ψωμιά 240 για rolls και ψωμάκια. Δώστε ατμό
8
Χρόνος φουρνίσματος: 30 λεπτά για τα ψωμιά, 20 λεπτά για rolls και ψωμάκια
Ingredients
Υλικά:
7000 g Αλεύρι NTEMI
3000 g Συμπύκνωμα Islander
400 g Φρέσκια μαγιά
5300 g Νερό
15700 g ΣΥΝΟΛΟ