loader image
Ψωμί Καλαμποκιού 50/50
3
Category
Υλικά:
 1000 g Νερό
 45 g Μαγιά
Εκτέλεση:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 26o C

2

Χρόνος ανάμιξης: 4 λεπτά αργό + 6 γρήγορο

3

Χρόνος ξεκούρασης: 20 λεπτά Βάρος ζύμης: 600 g

4

Παραμονή στη στόφα: 45 λεπτά. Χαράζουμε στην επιφάνεια πριν την διαδικασία.

5

Θερμοκρασία φούρνου: Όπως στο λευκό ψωμί. Εισάγουμε ατμό κατά την εισαγωγή.

6

Χρόνος φουρνίσματος: 30 λεπτά περίπου

Ingredients

Υλικά:
 1000 g Νερό
 45 g Μαγιά

Directions

Εκτέλεση:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 26o C

2

Χρόνος ανάμιξης: 4 λεπτά αργό + 6 γρήγορο

3

Χρόνος ξεκούρασης: 20 λεπτά Βάρος ζύμης: 600 g

4

Παραμονή στη στόφα: 45 λεπτά. Χαράζουμε στην επιφάνεια πριν την διαδικασία.

5

Θερμοκρασία φούρνου: Όπως στο λευκό ψωμί. Εισάγουμε ατμό κατά την εισαγωγή.

6

Χρόνος φουρνίσματος: 30 λεπτά περίπου

Notes

Ψωμί Καλαμποκιού 50/50

Άλευρα συνταγής:

Recipe Flour:

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress