loader image
Category
null
Υλικά:
 180 g Νωπή μαγιά (ή 75 g ξηρή μαγιά)
 7500 g Νερό ( ≈ 35 o C)
Εκτέλεση:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 28o C

2

Χρόνος ανάμιξης: 10-12 λεπτά στο αργό

3

Χρόνος ξεκούρασης: 30 λεπτά

4

Βάρος ζύμης: 550 g ( 2 καρβέλια ανά λαμαρίνα 24cm x 10cm x 10cm )

5

Προετοιμασία:
Δουλεύουμε τη ζύμη με βρεγμένα χέρια, φτιάχνουμε τα καρβέλια, πασπαλίζουμε την επιφάνεια του ψωμιού με σπόρους σησαμιού & κολοκυθόσπορους και τα τοποθετούμε σε λαδωμένες λαμαρίνες.

6

Παραμονή στη στόφα: 60 λεπτά

7

Φούρνισμα: 260o C με ατμό. Μετά από 2 λεπτά ανοίξτε το damper. Χαμηλώνουμε την θερμοκρασία στους 190o C προς το τέλος.

8

Χρόνος φουρνίσματος: 70-75 λεπτά

Συστατικά:
9

Σιμιγδάλια κριθαριού, νιφάδες κριθαριού, αλεύρι spelt , αποξηραμένο προζύμι κριθαριού, πίτυροspelt, κολοκυθόσποροι, βύνηκριθαριού, αλεύρι σόγιας,ζάχαρη, ηλιόσποροι, νιφάδες πατάτας, ιωδιούχο αλάτι, πηκτικό μέσο, αποξηραμένο προζύμι από στάρι spelt, σκόνη πρωτεΐνης από αυγά όρνιθας, υδρογονωμένα φυτικά λιπαρά, ρυθμιστήςοξύτητας, μέλι σε σκόνη, φυτικές ίνες, μπαχαρικά.

Ingredients

Υλικά:
 180 g Νωπή μαγιά (ή 75 g ξηρή μαγιά)
 7500 g Νερό ( ≈ 35 o C)
Ψωμί GerstenWonne

Άλευρα συνταγής:

Recipe Flour:

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.