Θερμοκρασία ζύμης: 26-27o C
Χρόνος ανάμιξης: 9 λεπτά (2 λεπτά αργά + 7 λεπτά γρήγορα)
Χρόνος ξεκούρασης: 10 λεπτά
Βάρος ζύμης:
500 g για ψωμιά
2100 g για rolls
Κόψιμο-πλάσιμο: 10 λεπτά
Παραμονή στη στόφα: 50 λεπτά
Θερμοκρασία φούρνου: 230o C
Χρόνος φουρνίσματος: 25 λεπτά
Ingredients
Directions
Θερμοκρασία ζύμης: 26-27o C
Χρόνος ανάμιξης: 9 λεπτά (2 λεπτά αργά + 7 λεπτά γρήγορα)
Χρόνος ξεκούρασης: 10 λεπτά
Βάρος ζύμης:
500 g για ψωμιά
2100 g για rolls
Κόψιμο-πλάσιμο: 10 λεπτά
Παραμονή στη στόφα: 50 λεπτά
Θερμοκρασία φούρνου: 230o C
Χρόνος φουρνίσματος: 25 λεπτά