loader image
Category
Υλικά:
 2000 g Αυγά
 800 g Ζάχαρη
 100 g Γάλα
 600 g Σιμιγδάλι καλαμποκιού
 90 g Baking powder
 7 g Βανίλια
Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε το μπέικιν, τη ζάχαρη, τα αυγά, το γάλα και τη βανίλια στο mixer και το θέτουμε σε λειτουργία για να ανακατευτούν καλά.

2

Καθώς δουλεύει το mixer ρίχνουμε το αλεύρι και το σιμιγδάλι και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.

3

Ψήνουμε σε φούρνο θερμοκράσιας 180° C μέχρι να ροδίσει.

4

Σιροπιάζουμε με σιρόπι (Νερό 500 g, Ζάχαρη 450 g, Γλυκόζη 50 g).

Ingredients

Υλικά:
 2000 g Αυγά
 800 g Ζάχαρη
 100 g Γάλα
 600 g Σιμιγδάλι καλαμποκιού
 90 g Baking powder
 7 g Βανίλια

Directions

Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε το μπέικιν, τη ζάχαρη, τα αυγά, το γάλα και τη βανίλια στο mixer και το θέτουμε σε λειτουργία για να ανακατευτούν καλά.

2

Καθώς δουλεύει το mixer ρίχνουμε το αλεύρι και το σιμιγδάλι και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.

3

Ψήνουμε σε φούρνο θερμοκράσιας 180° C μέχρι να ροδίσει.

4

Σιροπιάζουμε με σιρόπι (Νερό 500 g, Ζάχαρη 450 g, Γλυκόζη 50 g).

Notes

Ραβανί

Άλευρα συνταγής:

Recipe Flour:

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress