Τελική θερμοκρασία ζύμης 25° C
Ζυμωτήριο: 2 λεπτά στο αργό, 10 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα, έτσι ώστε να σχηματιστεί μια ωραία πλαστική ζύμη.
Μετά τη μίξη το χωρίζουμε σε μπαλάκια και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά. Εν συνεχεία τα ξεχωρίζουμε και τα πλάθουμε στην τελική μορφή τους.
Το βάζουμε στη στόφα για 35-40 λεπτά στους 30-35° C. Σχετική υγρασία 70%
Το αφήνουμε να στεγνώσει για 10 λεπτά σε θερμοκρασία περιβάλλοντος πριν το τηγανίσουμε στους 175-180° C.
Ingredients
Directions
Τελική θερμοκρασία ζύμης 25° C
Ζυμωτήριο: 2 λεπτά στο αργό, 10 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα, έτσι ώστε να σχηματιστεί μια ωραία πλαστική ζύμη.
Μετά τη μίξη το χωρίζουμε σε μπαλάκια και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά. Εν συνεχεία τα ξεχωρίζουμε και τα πλάθουμε στην τελική μορφή τους.
Το βάζουμε στη στόφα για 35-40 λεπτά στους 30-35° C. Σχετική υγρασία 70%
Το αφήνουμε να στεγνώσει για 10 λεπτά σε θερμοκρασία περιβάλλοντος πριν το τηγανίσουμε στους 175-180° C.