Υλικά:
7000 g Αλεύρι Sicalisio
3000 g Αλεύρι Ultra 55%
100 g Βελτιωτικό Super Impression
250 g Μαγιά
200 g Αλάτι
200 g Λάδι
6000-6300 g Νερό
200 g Ζάχαρη
Εκτέλεση:
1
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 4' στην πρώτη ταχύτητα και για 6' στην δεύτερη.
2
Κόβουμε, πλάθουμε και στοφάρουμε για 45' στους 30° C με 70 % υγρασία.Ψήνουμε στους 220° C για 13-15' περίπου.
Ingredients
Υλικά:
7000 g Αλεύρι Sicalisio
3000 g Αλεύρι Ultra 55%
100 g Βελτιωτικό Super Impression
250 g Μαγιά
200 g Αλάτι
200 g Λάδι
6000-6300 g Νερό
200 g Ζάχαρη