Εκτέλεση:
1
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 8’ στο αργό και περίπου 2’ στο γρήγορο. Το ζυμάρι πρέπει να είναι μαλακό και να κολλάει λίγο.
2
Αφήνουμε για 20’ να ξεκουραστεί.
3
Στη συνέχεια κόβουμε πλάθουμε σε μπάλες και τις αφήνουμε να ξεκουραστούν για 30’.
4
Τέλος ζυμώνουμε τις πασπαλίζουμε με αλεύρι ολικής και στοφάρουμε στους 35° C με 70% υγρασία για 35’ περίπου.
5
Ψήνουμε σε φούρνο θερμοκρασίας 210° C για 35' περίπου.