Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 6’ στο αργό και περίπου 4’ στο γρήγορο. Το ζυμάρι πρέπει να είναι μαλακό και να κολλάει λίγο.
Αφήνουμε 20' να ξεκουραστεί το ζυμάρι. Στη συνέχεια, κόβουμε και πλάθουμε σε μπάλες τις οποίες ξεκουράζουμε για 30’.
Ανοίγουμε τις λαγάνες τις οποίες πασπαλίζουμε με σουσάμι και στοφάρουμε στους 35o C με 70% υγρασία για 35' περίπου.
Ψήνουμε σε φούρνο θερμοκράσιας 210o C για 30' περίπου.
Λόγω της ζάχαρης είναι πιθανόν το χρώμα να γίνει έντονο, οπότε πρέπει να ελαττωθεί η θερμοκρασία του φούρνου.
Ingredients
Directions
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 6’ στο αργό και περίπου 4’ στο γρήγορο. Το ζυμάρι πρέπει να είναι μαλακό και να κολλάει λίγο.
Αφήνουμε 20' να ξεκουραστεί το ζυμάρι. Στη συνέχεια, κόβουμε και πλάθουμε σε μπάλες τις οποίες ξεκουράζουμε για 30’.
Ανοίγουμε τις λαγάνες τις οποίες πασπαλίζουμε με σουσάμι και στοφάρουμε στους 35o C με 70% υγρασία για 35' περίπου.
Ψήνουμε σε φούρνο θερμοκράσιας 210o C για 30' περίπου.
Λόγω της ζάχαρης είναι πιθανόν το χρώμα να γίνει έντονο, οπότε πρέπει να ελαττωθεί η θερμοκρασία του φούρνου.