loader image
Limnos baguettes με ελιές
3
Category
Υλικά:
 1000 g Αλεύρι Super Limnos mix
 1000 g Αλεύρι Limnos
 50 g Μαγιά
 200 g Ψιλοκομμένες ελιές
 1200 g Νερό
Εκτέλεση:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 25-27o C

2

Χρόνος ανάμιξης: 12 λεπτά (10 λεπτά αργά + 2 λεπτά γρήγορα)

3

Χρόνος ξεκούρασης: 30 λεπτά

4

Βάρος ζύμης: 250 g

5

Προετοιμασία: Κόψτε την ζύμη σε τεμάχια και δώστε το σχήμα της μπαγκέτας.

6

Χρόνος στη στόφα: 45 λεπτά και μετά κόψτε στα πλάγια του ψωμιού 3 φορές με ένα κοφτερό μαχαιράκι.

7

Θερμ. ψησίματος: 210o C. Δώστε ατμό κατά την εισαγωγή στο φούρνο.

8

Χρόνος φουρνίσματος: 20-25 λεπτά

Ingredients

Υλικά:
 1000 g Αλεύρι Super Limnos mix
 1000 g Αλεύρι Limnos
 50 g Μαγιά
 200 g Ψιλοκομμένες ελιές
 1200 g Νερό

Directions

Εκτέλεση:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 25-27o C

2

Χρόνος ανάμιξης: 12 λεπτά (10 λεπτά αργά + 2 λεπτά γρήγορα)

3

Χρόνος ξεκούρασης: 30 λεπτά

4

Βάρος ζύμης: 250 g

5

Προετοιμασία: Κόψτε την ζύμη σε τεμάχια και δώστε το σχήμα της μπαγκέτας.

6

Χρόνος στη στόφα: 45 λεπτά και μετά κόψτε στα πλάγια του ψωμιού 3 φορές με ένα κοφτερό μαχαιράκι.

7

Θερμ. ψησίματος: 210o C. Δώστε ατμό κατά την εισαγωγή στο φούρνο.

8

Χρόνος φουρνίσματος: 20-25 λεπτά

Notes

Limnos baguettes με ελιές

Άλευρα συνταγής:

Recipe Flour:

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress