Θερμοκρασία ζύμης: 25-27o C
Χρόνος ανάμιξης: 12 λεπτά (10 λεπτά αργά + 2 λεπτά γρήγορα)
Χρόνος ξεκούρασης: 30 λεπτά
Βάρος ζύμης: 250 g
Προετοιμασία: Κόψτε την ζύμη σε τεμάχια και δώστε το σχήμα της μπαγκέτας.
Χρόνος στη στόφα: 45 λεπτά και μετά κόψτε στα πλάγια του ψωμιού 3 φορές με ένα κοφτερό μαχαιράκι.
Θερμ. ψησίματος: 210o C. Δώστε ατμό κατά την εισαγωγή στο φούρνο.
Χρόνος φουρνίσματος: 20-25 λεπτά
Ingredients
Directions
Θερμοκρασία ζύμης: 25-27o C
Χρόνος ανάμιξης: 12 λεπτά (10 λεπτά αργά + 2 λεπτά γρήγορα)
Χρόνος ξεκούρασης: 30 λεπτά
Βάρος ζύμης: 250 g
Προετοιμασία: Κόψτε την ζύμη σε τεμάχια και δώστε το σχήμα της μπαγκέτας.
Χρόνος στη στόφα: 45 λεπτά και μετά κόψτε στα πλάγια του ψωμιού 3 φορές με ένα κοφτερό μαχαιράκι.
Θερμ. ψησίματος: 210o C. Δώστε ατμό κατά την εισαγωγή στο φούρνο.
Χρόνος φουρνίσματος: 20-25 λεπτά