Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε στην αργή ταχύτητα, εκτός από το λάδι και τα 2-2,5 κιλά νερό.
Όταν ομογενοποιηθούν βάζουμε 2η ταχύτητα και ρίχνουμε λίγο-λίγο το νερό και ζυμώνουμε 10 λεπτά.
Ένα λεπτό πριν βγάλουμε το ζυμάρι, ρίχνουμε το λάδι.
Ξεκουράζουμε για 75 λεπτά σε λαδωμένη λεκάνη.
Μετά το κόψιμο σε τεμάχια των 300-350 γραμ. τα αφήνουμε για 15 λεπτά στις λαμαρίνες ή στα τελάρα.
Ψήνουμε σε θερμοκρασία 10 βαθμών περισσότερο από την θερμοκρασία ψησίματος ψωμιού για 45' περίπου, δίνοντας ατμό κατά την εισαγωγή στο φούρνο.
Ingredients
Directions
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε στην αργή ταχύτητα, εκτός από το λάδι και τα 2-2,5 κιλά νερό.
Όταν ομογενοποιηθούν βάζουμε 2η ταχύτητα και ρίχνουμε λίγο-λίγο το νερό και ζυμώνουμε 10 λεπτά.
Ένα λεπτό πριν βγάλουμε το ζυμάρι, ρίχνουμε το λάδι.
Ξεκουράζουμε για 75 λεπτά σε λαδωμένη λεκάνη.
Μετά το κόψιμο σε τεμάχια των 300-350 γραμ. τα αφήνουμε για 15 λεπτά στις λαμαρίνες ή στα τελάρα.
Ψήνουμε σε θερμοκρασία 10 βαθμών περισσότερο από την θερμοκρασία ψησίματος ψωμιού για 45' περίπου, δίνοντας ατμό κατά την εισαγωγή στο φούρνο.