Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε στην αργή ταχύτητα, εκτός από το λάδι και τα 2-2,5 κιλά νερό.
Όταν ομογενοποιηθούν βάζουμε 2η ταχύτητα και ρίχνουμε λίγο-λίγο το νερό και ζυμώνουμε 10 λεπτά.
Ένα λεπτό πριν βγάλουμε το ζυμάρι, ρίχνουμε το λάδι.
Ξεκουράζουμε για 75 λεπτά σε λαδωμένη λεκάνη.
Μετά το κόψιμο σε τεμάχια των 300-350 γραμ. τα αφήνουμε για 15 λεπτά στις λαμαρίνες ή στα τελάρα.
Ψήνουμε σε θερμοκρασία 10 βαθμών περισσότερο από την θερμοκρασία ψησίματος ψωμιού για 45' περίπου, δίνοντας ατμό κατά την εισαγωγή στο φούρνο.
0 servings