Εκτέλεση:
1
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε στην αργή ταχύτητα για 4 λεπτά και 7 λεπτά στη γρήγορη.
2
Ξεκουράζουμε για 20 λεπτά.
3
Κόβουμε σε τεμάχια των 120 γρ. για ψωμάκια και 450 γρ. για ψωμιά. Πλάθουμε μικρά rolls και μακρόστενες φραντζόλες και τοποθετούμε σε λαμαρίνες.
4
Επικαλύπτουμε με αλεύρι Farina Zero.
5
Τοποθετούμε στην στόφα για 40 λεπτά σε θερμοκρασία 35° C και υγρασία 77%.
6
Ψήνουμε σε θερμοκρασία 220° C με λίγο ατμό για 25 με 35 λεπτά.