Εκτέλεση:
1
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και το θέτουμε σε λειτουργία για να ανακατευτούν καλά. Ζυμώνουμε στο ταχυζυμωτήριο για 2 λεπτά στο αργό και 9 λεπτά στο γρήγορο. Η ζύμη είναι έτοιμη όταν είναι λεία, αφράτη και δεν κολλάει.
2
Ξεκουράζουμε για 5 λεπτά.
3
Τεμαχίζουμε και ζυγίζουμε σε μερίδες στο επιθυμητό βάρος (συνήθως 600 gr).
4
Ξεκουράζουμε για άλλα 20 λεπτά περίπου.
5
Πλάθουμε σε πλεξούδες και τις τοποθετούμε στις λαμαρίνες.
6
Αμέσως μετά τις βάζουμε στη στόφα στους 37o C με 72% υγρασία για 35-45 λεπτά περίπου.
7
Αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε σε φούρνο θερμοκρασίας 170o C για 25 λεπτά περίπου με ανοιχτό τάμπερ.