Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και το θέτουμε σε λειτουργία για να ανακατευτούν καλά. Ζυμώνουμε στο ταχυζυμωτήριο για 2 λεπτά στο αργό και 9 λεπτά στο γρήγορο. Η ζύμη είναι έτοιμη όταν είναι λεία, αφράτη και δεν κολλάει.
Ξεκουράζουμε για 5 λεπτά.
Τεμαχίζουμε και ζυγίζουμε σε μερίδες στο επιθυμητό βάρος (συνήθως 600 gr).
Ξεκουράζουμε για άλλα 20 λεπτά περίπου.
Πλάθουμε σε πλεξούδες και τις τοποθετούμε στις λαμαρίνες.
Αμέσως μετά τις βάζουμε στη στόφα στους 37o C με 72% υγρασία για 35-45 λεπτά περίπου.
Αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε σε φούρνο θερμοκρασίας 170o C για 25 λεπτά περίπου με ανοιχτό τάμπερ.
Ingredients
Directions
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και το θέτουμε σε λειτουργία για να ανακατευτούν καλά. Ζυμώνουμε στο ταχυζυμωτήριο για 2 λεπτά στο αργό και 9 λεπτά στο γρήγορο. Η ζύμη είναι έτοιμη όταν είναι λεία, αφράτη και δεν κολλάει.
Ξεκουράζουμε για 5 λεπτά.
Τεμαχίζουμε και ζυγίζουμε σε μερίδες στο επιθυμητό βάρος (συνήθως 600 gr).
Ξεκουράζουμε για άλλα 20 λεπτά περίπου.
Πλάθουμε σε πλεξούδες και τις τοποθετούμε στις λαμαρίνες.
Αμέσως μετά τις βάζουμε στη στόφα στους 37o C με 72% υγρασία για 35-45 λεπτά περίπου.
Αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε σε φούρνο θερμοκρασίας 170o C για 25 λεπτά περίπου με ανοιχτό τάμπερ.