loader image
Ψωμί & σάντουιτς με NTEMI & Τοp Fit
3
Category
Υλικά:
 200-300 g Μαγιά
 5600 g Νερό
Εκτέλεση:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 27 o C

2

Χρόνος ανάμιξης: 10 λεπτά (3 λεπτά αργά + 7 λεπτά γρήγορα)

3

Χρόνος ξεκούρασης: 20 λεπτά

4

Βάρος ζύμης: 580 g για 500 g καρβέλια
70 g για σάντουιτς (2100 g ζύμη = 30 τεμάχια)

5

Προετοιμασία: Πλάθουμε καρβέλια στρογγυλά και μακρουλά, στολίζουμε την επιφάνεια με νιφάδες και εν συνεχεία τοποθετούμε σε λαμαρίνες. Πριν το φούρνισμα, κόβουμε γύρω-γύρω στην επιφάνεια του ψωμιού μερικές φορές.

6

Παραμονή στη στόφα: 40-50 λεπτά

7

Φούρνισμα: Με χρήση ατμού στους 230o C για τα ψωμιά 240o C για τα σάντουιτς.

8

Χρόνος φουρνίσματος: 30 λεπτά για τα ψωμιά, 20 λεπτά για τα σάντουιτς.

Συστατικά:
9

νιφάδες βρώμης, σιμιγδάλια σόγιας, αποξηραμένα φρούτα (μήλου + μπανάνας), ηλιόσποροι, νιφάδες πατάτας, γλουτένη σίτου, αλάτι, αλεύρι σίτου, ζάχαρη, μηλικό οξύ E296, ένζυμα, ασκορβικό οξύ E300.

Ingredients

Υλικά:
 200-300 g Μαγιά
 5600 g Νερό

Directions

Εκτέλεση:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 27 o C

2

Χρόνος ανάμιξης: 10 λεπτά (3 λεπτά αργά + 7 λεπτά γρήγορα)

3

Χρόνος ξεκούρασης: 20 λεπτά

4

Βάρος ζύμης: 580 g για 500 g καρβέλια
70 g για σάντουιτς (2100 g ζύμη = 30 τεμάχια)

5

Προετοιμασία: Πλάθουμε καρβέλια στρογγυλά και μακρουλά, στολίζουμε την επιφάνεια με νιφάδες και εν συνεχεία τοποθετούμε σε λαμαρίνες. Πριν το φούρνισμα, κόβουμε γύρω-γύρω στην επιφάνεια του ψωμιού μερικές φορές.

6

Παραμονή στη στόφα: 40-50 λεπτά

7

Φούρνισμα: Με χρήση ατμού στους 230o C για τα ψωμιά 240o C για τα σάντουιτς.

8

Χρόνος φουρνίσματος: 30 λεπτά για τα ψωμιά, 20 λεπτά για τα σάντουιτς.

Συστατικά:
9

νιφάδες βρώμης, σιμιγδάλια σόγιας, αποξηραμένα φρούτα (μήλου + μπανάνας), ηλιόσποροι, νιφάδες πατάτας, γλουτένη σίτου, αλάτι, αλεύρι σίτου, ζάχαρη, μηλικό οξύ E296, ένζυμα, ασκορβικό οξύ E300.

Notes

Ψωμί & σάντουιτς με NTEMI & Τοp Fit

Άλευρα συνταγής:

Recipe Flour:

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress