Θερμοκρασία ζύμης: 27 o C
Χρόνος ανάμιξης: 10 λεπτά (3 λεπτά αργά + 7 λεπτά γρήγορα)
Χρόνος ξεκούρασης: 20 λεπτά
Βάρος ζύμης: 580 g για 500 g καρβέλια
70 g για σάντουιτς (2100 g ζύμη = 30 τεμάχια)
Προετοιμασία: Πλάθουμε καρβέλια στρογγυλά και μακρουλά, στολίζουμε την επιφάνεια με νιφάδες και εν συνεχεία τοποθετούμε σε λαμαρίνες. Πριν το φούρνισμα, κόβουμε γύρω-γύρω στην επιφάνεια του ψωμιού μερικές φορές.
Παραμονή στη στόφα: 40-50 λεπτά
Φούρνισμα: Με χρήση ατμού στους 230o C για τα ψωμιά 240o C για τα σάντουιτς.
Χρόνος φουρνίσματος: 30 λεπτά για τα ψωμιά, 20 λεπτά για τα σάντουιτς.
νιφάδες βρώμης, σιμιγδάλια σόγιας, αποξηραμένα φρούτα (μήλου + μπανάνας), ηλιόσποροι, νιφάδες πατάτας, γλουτένη σίτου, αλάτι, αλεύρι σίτου, ζάχαρη, μηλικό οξύ E296, ένζυμα, ασκορβικό οξύ E300.
Ingredients
Directions
Θερμοκρασία ζύμης: 27 o C
Χρόνος ανάμιξης: 10 λεπτά (3 λεπτά αργά + 7 λεπτά γρήγορα)
Χρόνος ξεκούρασης: 20 λεπτά
Βάρος ζύμης: 580 g για 500 g καρβέλια
70 g για σάντουιτς (2100 g ζύμη = 30 τεμάχια)
Προετοιμασία: Πλάθουμε καρβέλια στρογγυλά και μακρουλά, στολίζουμε την επιφάνεια με νιφάδες και εν συνεχεία τοποθετούμε σε λαμαρίνες. Πριν το φούρνισμα, κόβουμε γύρω-γύρω στην επιφάνεια του ψωμιού μερικές φορές.
Παραμονή στη στόφα: 40-50 λεπτά
Φούρνισμα: Με χρήση ατμού στους 230o C για τα ψωμιά 240o C για τα σάντουιτς.
Χρόνος φουρνίσματος: 30 λεπτά για τα ψωμιά, 20 λεπτά για τα σάντουιτς.
νιφάδες βρώμης, σιμιγδάλια σόγιας, αποξηραμένα φρούτα (μήλου + μπανάνας), ηλιόσποροι, νιφάδες πατάτας, γλουτένη σίτου, αλάτι, αλεύρι σίτου, ζάχαρη, μηλικό οξύ E296, ένζυμα, ασκορβικό οξύ E300.