loader image
Ψωμί & σάντουιτς με NTEMI & Τοp Fit
bread
bread
3
Category
bread
Υλικά:
 200-300 g Μαγιά
 5600 g Νερό
Εκτέλεση:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 27 o C

2

Χρόνος ανάμιξης: 10 λεπτά (3 λεπτά αργά + 7 λεπτά γρήγορα)

3

Χρόνος ξεκούρασης: 20 λεπτά

4

Βάρος ζύμης: 580 g για 500 g καρβέλια
70 g για σάντουιτς (2100 g ζύμη = 30 τεμάχια)

5

Προετοιμασία: Πλάθουμε καρβέλια στρογγυλά και μακρουλά, στολίζουμε την επιφάνεια με νιφάδες και εν συνεχεία τοποθετούμε σε λαμαρίνες. Πριν το φούρνισμα, κόβουμε γύρω-γύρω στην επιφάνεια του ψωμιού μερικές φορές.

6

Παραμονή στη στόφα: 40-50 λεπτά

7

Φούρνισμα: Με χρήση ατμού στους 230o C για τα ψωμιά 240o C για τα σάντουιτς.

8

Χρόνος φουρνίσματος: 30 λεπτά για τα ψωμιά, 20 λεπτά για τα σάντουιτς.

Συστατικά:
9

νιφάδες βρώμης, σιμιγδάλια σόγιας, αποξηραμένα φρούτα (μήλου + μπανάνας), ηλιόσποροι, νιφάδες πατάτας, γλουτένη σίτου, αλάτι, αλεύρι σίτου, ζάχαρη, μηλικό οξύ E296, ένζυμα, ασκορβικό οξύ E300.

Ingredients

Υλικά:
 200-300 g Μαγιά
 5600 g Νερό
Ψωμί & σάντουιτς με NTEMI & Τοp Fit

Άλευρα συνταγής:

Recipe Flour:

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.