loader image
Category
Υλικά:
 10000 g Αλεύρι Panadero
 200 g Αλάτι
 180 g Μαγιά
 7000 g Νερό
Εκτέλεση:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 25 - 27o C

2

Χρόνος ανάμιξης: 15 λεπτά (5 λεπτά αργά + 10 λεπτά γρήγορα, μέχρι να γυαλίσει το ζυμάρι)

3

Χρόνος ξεκούρασης: 60 λεπτά σε λαδωμένη πλαστική λεκάνη. Σκεπάζουμε για να μην πετσιάσει.

4

Βάρος ζύμης: 700 g

5

Προετοιμασία: Κόβουμε σε αλευρωμένο πάγκο και φορμάρουμε απαλά σε καρβέλια τα ψωμιά.

6

Χρόνος στη στόφα: 45 - 50 λεπτά . Πριν το φούρνισμα, αναποδογυρίζουμε τα ψωμιά και χαράζουμε γύρω-γύρω, κυκλικά.

7

Θερμ. ψησίματος: 230 o C. Δίνουμε ατμό κατά την εισαγωγή στον φούρνο. Ανοίγουμε τα damper μετά από 10 λεπτά και αφήνουμε την θερμοκρασία να πέσει στους 200o C.

8

Χρόνος φουρνίσματος: 45 λεπτά

Ingredients

Υλικά:
 10000 g Αλεύρι Panadero
 200 g Αλάτι
 180 g Μαγιά
 7000 g Νερό

Directions

Εκτέλεση:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 25 - 27o C

2

Χρόνος ανάμιξης: 15 λεπτά (5 λεπτά αργά + 10 λεπτά γρήγορα, μέχρι να γυαλίσει το ζυμάρι)

3

Χρόνος ξεκούρασης: 60 λεπτά σε λαδωμένη πλαστική λεκάνη. Σκεπάζουμε για να μην πετσιάσει.

4

Βάρος ζύμης: 700 g

5

Προετοιμασία: Κόβουμε σε αλευρωμένο πάγκο και φορμάρουμε απαλά σε καρβέλια τα ψωμιά.

6

Χρόνος στη στόφα: 45 - 50 λεπτά . Πριν το φούρνισμα, αναποδογυρίζουμε τα ψωμιά και χαράζουμε γύρω-γύρω, κυκλικά.

7

Θερμ. ψησίματος: 230 o C. Δίνουμε ατμό κατά την εισαγωγή στον φούρνο. Ανοίγουμε τα damper μετά από 10 λεπτά και αφήνουμε την θερμοκρασία να πέσει στους 200o C.

8

Χρόνος φουρνίσματος: 45 λεπτά

Notes

Ψωμί Panadero

Άλευρα συνταγής:

Recipe Flour:

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress