Θερμοκρασία ζύμης: 25 - 27o C
Χρόνος ανάμιξης: 15 λεπτά (5 λεπτά αργά + 10 λεπτά γρήγορα, μέχρι να γυαλίσει το ζυμάρι)
Χρόνος ξεκούρασης: 60 λεπτά σε λαδωμένη πλαστική λεκάνη. Σκεπάζουμε για να μην πετσιάσει.
Βάρος ζύμης: 700 g
Προετοιμασία: Κόβουμε σε αλευρωμένο πάγκο και φορμάρουμε απαλά σε καρβέλια τα ψωμιά.
Χρόνος στη στόφα: 45 - 50 λεπτά . Πριν το φούρνισμα, αναποδογυρίζουμε τα ψωμιά και χαράζουμε γύρω-γύρω, κυκλικά.
Θερμ. ψησίματος: 230 o C. Δίνουμε ατμό κατά την εισαγωγή στον φούρνο. Ανοίγουμε τα damper μετά από 10 λεπτά και αφήνουμε την θερμοκρασία να πέσει στους 200o C.
Χρόνος φουρνίσματος: 45 λεπτά
Ingredients
Directions
Θερμοκρασία ζύμης: 25 - 27o C
Χρόνος ανάμιξης: 15 λεπτά (5 λεπτά αργά + 10 λεπτά γρήγορα, μέχρι να γυαλίσει το ζυμάρι)
Χρόνος ξεκούρασης: 60 λεπτά σε λαδωμένη πλαστική λεκάνη. Σκεπάζουμε για να μην πετσιάσει.
Βάρος ζύμης: 700 g
Προετοιμασία: Κόβουμε σε αλευρωμένο πάγκο και φορμάρουμε απαλά σε καρβέλια τα ψωμιά.
Χρόνος στη στόφα: 45 - 50 λεπτά . Πριν το φούρνισμα, αναποδογυρίζουμε τα ψωμιά και χαράζουμε γύρω-γύρω, κυκλικά.
Θερμ. ψησίματος: 230 o C. Δίνουμε ατμό κατά την εισαγωγή στον φούρνο. Ανοίγουμε τα damper μετά από 10 λεπτά και αφήνουμε την θερμοκρασία να πέσει στους 200o C.
Χρόνος φουρνίσματος: 45 λεπτά