loader image
Category
null
Υλικά:
 10000 g Αλεύρι Panadero
 200 g Αλάτι
 180 g Μαγιά
 7000 g Νερό
Εκτέλεση:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 25 - 27o C

2

Χρόνος ανάμιξης: 15 λεπτά (5 λεπτά αργά + 10 λεπτά γρήγορα, μέχρι να γυαλίσει το ζυμάρι)

3

Χρόνος ξεκούρασης: 60 λεπτά σε λαδωμένη πλαστική λεκάνη. Σκεπάζουμε για να μην πετσιάσει.

4

Βάρος ζύμης: 700 g

5

Προετοιμασία: Κόβουμε σε αλευρωμένο πάγκο και φορμάρουμε απαλά σε καρβέλια τα ψωμιά.

6

Χρόνος στη στόφα: 45 - 50 λεπτά . Πριν το φούρνισμα, αναποδογυρίζουμε τα ψωμιά και χαράζουμε γύρω-γύρω, κυκλικά.

7

Θερμ. ψησίματος: 230 o C. Δίνουμε ατμό κατά την εισαγωγή στον φούρνο. Ανοίγουμε τα damper μετά από 10 λεπτά και αφήνουμε την θερμοκρασία να πέσει στους 200o C.

8

Χρόνος φουρνίσματος: 45 λεπτά

Ingredients

Υλικά:
 10000 g Αλεύρι Panadero
 200 g Αλάτι
 180 g Μαγιά
 7000 g Νερό
Ψωμί Panadero

Άλευρα συνταγής:

Recipe Flour:

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.