loader image
Ψωμί ολικής αλέσεως Αφρικάνα
null
null
3
Category
null
Υλικά:
 10000 g Αλεύρι Αφρικάνα
 210 g Μαγιά
 200 g Αλάτι
 6300 g Νερό
Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 10’ αργά και περίπου 4’ στο γρήγορα. Το ζυμάρι πρέπει να είναι μαλακό και να κολλάει λίγο.

2

Αφήνουμε για 30’ να ξεκουραστεί.

3

Στη συνέχεια κόβουμε πλάθουμε και αφήνουμε το ψωμί στη στόφα στους 35° C με 70% υγρασία για 40’ περίπου.

4

Ψήνουμε σε φούρνο θερμοκρασίας 210° C για 40' περίπου.

Ingredients

Υλικά:
 10000 g Αλεύρι Αφρικάνα
 210 g Μαγιά
 200 g Αλάτι
 6300 g Νερό
Ψωμί ολικής αλέσεως Αφρικάνα

Άλευρα συνταγής:

Recipe Flour:

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.