Υλικά:
10000 g Αλεύρι τύπου 90%
180 g Μαγιά
200 g Αλάτι
6500 g Νερό
70 g Βελτιωτικό Super Impression
Εκτέλεση:
1
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 10' αργά και 4' γρήγορα.
2
Ξεκουράζουμε για 30 λεπτά.
3
Στη συνέχεια κόβουμε πλάθουμε και αφήνουμε το ψωμί στη στόφα στους 35 °C με 70% υγρασία για 40' περίπου.
4
Ψήνουμε σε φούρνο θερμοκρασίας 210 °C για 40' περίπου.
Ingredients
Υλικά:
10000 g Αλεύρι τύπου 90%
180 g Μαγιά
200 g Αλάτι
6500 g Νερό
70 g Βελτιωτικό Super Impression