loader image
Category
Υλικά:
 180 g Μαγιά
 200 g Αλάτι
 6500 g Νερό
 70 g Βελτιωτικό Super Impression
Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 10' αργά και 4' γρήγορα.

2

Ξεκουράζουμε για 30 λεπτά.

3

Στη συνέχεια κόβουμε πλάθουμε και αφήνουμε το ψωμί στη στόφα στους 35 °C με 70% υγρασία για 40' περίπου.

4

Ψήνουμε σε φούρνο θερμοκρασίας 210 °C για 40' περίπου.

Ingredients

Υλικά:
 180 g Μαγιά
 200 g Αλάτι
 6500 g Νερό
 70 g Βελτιωτικό Super Impression

Directions

Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 10' αργά και 4' γρήγορα.

2

Ξεκουράζουμε για 30 λεπτά.

3

Στη συνέχεια κόβουμε πλάθουμε και αφήνουμε το ψωμί στη στόφα στους 35 °C με 70% υγρασία για 40' περίπου.

4

Ψήνουμε σε φούρνο θερμοκρασίας 210 °C για 40' περίπου.

Notes

Ψωμί Ολικής

Άλευρα συνταγής:

Recipe Flour:

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress