Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 10' αργά και 4' γρήγορα.
Ξεκουράζουμε για 30 λεπτά.
Στη συνέχεια κόβουμε πλάθουμε και αφήνουμε το ψωμί στη στόφα στους 35 °C με 70% υγρασία για 40' περίπου.
Ψήνουμε σε φούρνο θερμοκρασίας 210 °C για 40' περίπου.
Ingredients
Directions
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 10' αργά και 4' γρήγορα.
Ξεκουράζουμε για 30 λεπτά.
Στη συνέχεια κόβουμε πλάθουμε και αφήνουμε το ψωμί στη στόφα στους 35 °C με 70% υγρασία για 40' περίπου.
Ψήνουμε σε φούρνο θερμοκρασίας 210 °C για 40' περίπου.