Εκτέλεση:
1
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 6’ στο αργό και περίπου 4’ στο γρήγορο.
2
Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για 20 λεπτά. Στη συνέχεια κόβουμε και πλάθουμε μπάλες τις οποίες ξεκουράζουμε για 30 λεπτά.
3
Ανοίγουμε τις λαγάνες τις οποίες πασπαλίζουμε με σουσάμι.
4
Στοφάρουμε στους 35o C με 70% υγρασία για 35' περίπου.
5
Ψήνουμε σε φούρνο θερμοκράσιας 210o C για 30' περίπου.
Σημείωση:
6
Λόγω της ζάχαρης είναι πιθανό το χρώμα να είναι έντονο οπότε πρέπει να ελαττωθεί η θερμοκρασία του φούρνου.