Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 6’ στο αργό και περίπου 4’ στο γρήγορο.
Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για 20 λεπτά. Στη συνέχεια κόβουμε και πλάθουμε μπάλες τις οποίες ξεκουράζουμε για 30 λεπτά.
Ανοίγουμε τις λαγάνες τις οποίες πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Στοφάρουμε στους 35o C με 70% υγρασία για 35' περίπου.
Ψήνουμε σε φούρνο θερμοκράσιας 210o C για 30' περίπου.
Λόγω της ζάχαρης είναι πιθανό το χρώμα να είναι έντονο οπότε πρέπει να ελαττωθεί η θερμοκρασία του φούρνου.
Ingredients
Directions
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 6’ στο αργό και περίπου 4’ στο γρήγορο.
Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για 20 λεπτά. Στη συνέχεια κόβουμε και πλάθουμε μπάλες τις οποίες ξεκουράζουμε για 30 λεπτά.
Ανοίγουμε τις λαγάνες τις οποίες πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Στοφάρουμε στους 35o C με 70% υγρασία για 35' περίπου.
Ψήνουμε σε φούρνο θερμοκράσιας 210o C για 30' περίπου.
Λόγω της ζάχαρης είναι πιθανό το χρώμα να είναι έντονο οπότε πρέπει να ελαττωθεί η θερμοκρασία του φούρνου.