Υλικά:
5000 g Αλεύρι DURASOFT
5000 g Αλεύρι Ultra 55%
200 g Ζάχαρη
250 g Μαγιά
200 g Αλάτι
300 g Μαργαρίνη ή λάδι
≈ 6300 g Νερό
Εκτέλεση:
1
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 5’ στο αργό και περίπου 6’ στο γρήγορο. Το ζυμάρι πρέπει να είναι μαλακό.
2
Αφήνουμε για 20’ να ξεκουραστεί.
3
Στη συνέχεια κόβουμε πλάθουμε σε μπάλες και τις αφήνουμε να ξεκουραστούν για 20’.
4
Τέλος ανοίγουμε λαγάνες, τις πασπαλίζουμε με σουσάμι και στοφάρουμε στους 35° C με 70% υγρασία για 35’ περίπου.
5
Ψήνουμε σε φούρνο θερμοκρασίας 210° C για 35' περίπου.