Υλικά:
8000 g Αλεύρι Sosoft
2000 g Αλεύρι Super REX
300 g Ζάχαρη
300 g Μαγιά
200 g Αλάτι
50 g Βελτιωτικό Super Impression
5800 g Νερό
500 g Μαργαρίνη
Εκτέλεση:
1
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 6΄ στo αργό και 4΄ στο γρήγορο.
2
Αφήνουμε το ζυμάρι 20΄ να ξεκουραστεί
3
Στη συνέχεια κόβουμε, πλάθουμε σε μπάλες και αφήνουμε για 20' να ξεκουραστούν
4
Στη συνέχεια ανοίγουμε τις λαγάνες και τις τοποθετούμε στη στόφα για 45' περίπου στους 35° C με 75% υγρασία.
5
Ψήνουμε στους 210° C για 35' περίπου.
Ingredients
Υλικά:
8000 g Αλεύρι Sosoft
2000 g Αλεύρι Super REX
300 g Ζάχαρη
300 g Μαγιά
200 g Αλάτι
50 g Βελτιωτικό Super Impression
5800 g Νερό
500 g Μαργαρίνη