loader image
Υλικά:
 300 g Ζάχαρη
 300 g Μαγιά
 200 g Αλάτι
 50 g Βελτιωτικό Super Impression
 5800 g Νερό
 500 g Μαργαρίνη
Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 6΄ στo αργό και 4΄ στο γρήγορο.

2

Αφήνουμε το ζυμάρι 20΄ να ξεκουραστεί

3

Στη συνέχεια κόβουμε, πλάθουμε σε μπάλες και αφήνουμε για 20' να ξεκουραστούν

4

Στη συνέχεια ανοίγουμε τις λαγάνες και τις τοποθετούμε στη στόφα για 45' περίπου στους 35° C με 75% υγρασία.

5

Ψήνουμε στους 210° C για 35' περίπου.

Ingredients

Υλικά:
 300 g Ζάχαρη
 300 g Μαγιά
 200 g Αλάτι
 50 g Βελτιωτικό Super Impression
 5800 g Νερό
 500 g Μαργαρίνη

Directions

Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 6΄ στo αργό και 4΄ στο γρήγορο.

2

Αφήνουμε το ζυμάρι 20΄ να ξεκουραστεί

3

Στη συνέχεια κόβουμε, πλάθουμε σε μπάλες και αφήνουμε για 20' να ξεκουραστούν

4

Στη συνέχεια ανοίγουμε τις λαγάνες και τις τοποθετούμε στη στόφα για 45' περίπου στους 35° C με 75% υγρασία.

5

Ψήνουμε στους 210° C για 35' περίπου.

Notes

Λαγάνα

Άλευρα συνταγής:

Recipe Flour:

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress