Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 6΄ στo αργό και 4΄ στο γρήγορο.
Αφήνουμε το ζυμάρι 20΄ να ξεκουραστεί
Στη συνέχεια κόβουμε, πλάθουμε σε μπάλες και αφήνουμε για 20' να ξεκουραστούν
Στη συνέχεια ανοίγουμε τις λαγάνες και τις τοποθετούμε στη στόφα για 45' περίπου στους 35° C με 75% υγρασία.
Ψήνουμε στους 210° C για 35' περίπου.
Ingredients
Directions
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 6΄ στo αργό και 4΄ στο γρήγορο.
Αφήνουμε το ζυμάρι 20΄ να ξεκουραστεί
Στη συνέχεια κόβουμε, πλάθουμε σε μπάλες και αφήνουμε για 20' να ξεκουραστούν
Στη συνέχεια ανοίγουμε τις λαγάνες και τις τοποθετούμε στη στόφα για 45' περίπου στους 35° C με 75% υγρασία.
Ψήνουμε στους 210° C για 35' περίπου.