loader image
lagana
Υλικά:
 300 g Ζάχαρη
 300 g Μαγιά
 200 g Αλάτι
 50 g Βελτιωτικό Super Impression
 5800 g Νερό
 500 g Μαργαρίνη
Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 6΄ στo αργό και 4΄ στο γρήγορο.

2

Αφήνουμε το ζυμάρι 20΄ να ξεκουραστεί

3

Στη συνέχεια κόβουμε, πλάθουμε σε μπάλες και αφήνουμε για 20' να ξεκουραστούν

4

Στη συνέχεια ανοίγουμε τις λαγάνες και τις τοποθετούμε στη στόφα για 45' περίπου στους 35° C με 75% υγρασία.

5

Ψήνουμε στους 210° C για 35' περίπου.

Ingredients

Υλικά:
 300 g Ζάχαρη
 300 g Μαγιά
 200 g Αλάτι
 50 g Βελτιωτικό Super Impression
 5800 g Νερό
 500 g Μαργαρίνη
Λαγάνα

Άλευρα συνταγής:

Recipe Flour:

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.