loader image
Κέικ χωρίς γλουτένη
3
Category
Υλικά:
 4 τεμάχια Αβγά
 ½ κούπα Γάλα (1,5% λιπαρά)
 ½ κούπα Καλαμποκέλαιο
 2 κουτ. του γλυκού Baking Powder
 ½ κουτ. του γλυκού Βανίλια
 350 γρ. Ζάχαρη
Εκτέλεση:
1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη ζάχαρη με τα υγρά υλικά δηλαδή τα αυγά, το γάλα και το καλαμποκέλαιο.

2

Συνεχίζουμε ρίχνοντας τα υπόλοιπα υλικά όλα μαζί.

3

Το μείγμα δεν χρειάζεται πολύ xτύπημα.

4

Ψήνουμε για 45 λεπτά στους 180° C.

Ingredients

Υλικά:
 4 τεμάχια Αβγά
 ½ κούπα Γάλα (1,5% λιπαρά)
 ½ κούπα Καλαμποκέλαιο
 2 κουτ. του γλυκού Baking Powder
 ½ κουτ. του γλυκού Βανίλια
 350 γρ. Ζάχαρη

Directions

Εκτέλεση:
1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη ζάχαρη με τα υγρά υλικά δηλαδή τα αυγά, το γάλα και το καλαμποκέλαιο.

2

Συνεχίζουμε ρίχνοντας τα υπόλοιπα υλικά όλα μαζί.

3

Το μείγμα δεν χρειάζεται πολύ xτύπημα.

4

Ψήνουμε για 45 λεπτά στους 180° C.

Notes

Κέικ χωρίς γλουτένη

Άλευρα συνταγής:

Recipe Flour:

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress