Υλικά:
500 γρ. Αλεύρι Free Gluten flour mix
4 τεμάχια Αβγά
½ κούπα Γάλα (1,5% λιπαρά)
½ κούπα Καλαμποκέλαιο
2 κουτ. του γλυκού Baking Powder
½ κουτ. του γλυκού Βανίλια
350 γρ. Ζάχαρη
Εκτέλεση:
1
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη ζάχαρη με τα υγρά υλικά δηλαδή τα αυγά, το γάλα και το καλαμποκέλαιο.
2
Συνεχίζουμε ρίχνοντας τα υπόλοιπα υλικά όλα μαζί.
3
Το μείγμα δεν χρειάζεται πολύ xτύπημα.
4
Ψήνουμε για 45 λεπτά στους 180° C.
Ingredients
Υλικά:
500 γρ. Αλεύρι Free Gluten flour mix
4 τεμάχια Αβγά
½ κούπα Γάλα (1,5% λιπαρά)
½ κούπα Καλαμποκέλαιο
2 κουτ. του γλυκού Baking Powder
½ κουτ. του γλυκού Βανίλια
350 γρ. Ζάχαρη