
Εκτέλεση:
1
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε στην αργή ταχύτητα για 6 λεπτά και 5 λεπτά στη γρήγορη.
2
Ξεκουράζουμε για 25 λεπτά.
3
Tεμαχίζουμε σε κομμάτια των 450 γραμ. και πλάθουμε φρατζόλες.
4
Επικαλύπτουμε με αλεύρι Hovital και τοποθετούμε σε φόρμες λαδωμένες.
5
Τοποθετούμε στην στόφα για 40 λεπτά σε θερμοκρασία 35° C και υγρασία 77%.
6
Ψήνουμε σε θερμοκρασία 220° C με λίγο ατμό για 45 λεπτά.

 
 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 