loader image
Category
Υλικά:
 10000 g Αλεύρι HOVITAL
 200 g Αλάτι
 150-200 g Μαγιά
 200 g Ξύδι
 6500 g Νερό ( 12° C)
Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε στην αργή ταχύτητα για 6 λεπτά και 5 λεπτά στη γρήγορη.

2

Ξεκουράζουμε για 25 λεπτά.

3

Tεμαχίζουμε σε κομμάτια των 450 γραμ. και πλάθουμε φρατζόλες.

4

Επικαλύπτουμε με αλεύρι Hovital και τοποθετούμε σε φόρμες λαδωμένες.

5

Τοποθετούμε στην στόφα για 40 λεπτά σε θερμοκρασία 35° C και υγρασία 77%.

6

Ψήνουμε σε θερμοκρασία 220° C με λίγο ατμό για 45 λεπτά.

Ingredients

Υλικά:
 10000 g Αλεύρι HOVITAL
 200 g Αλάτι
 150-200 g Μαγιά
 200 g Ξύδι
 6500 g Νερό ( 12° C)

Directions

Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε στην αργή ταχύτητα για 6 λεπτά και 5 λεπτά στη γρήγορη.

2

Ξεκουράζουμε για 25 λεπτά.

3

Tεμαχίζουμε σε κομμάτια των 450 γραμ. και πλάθουμε φρατζόλες.

4

Επικαλύπτουμε με αλεύρι Hovital και τοποθετούμε σε φόρμες λαδωμένες.

5

Τοποθετούμε στην στόφα για 40 λεπτά σε θερμοκρασία 35° C και υγρασία 77%.

6

Ψήνουμε σε θερμοκρασία 220° C με λίγο ατμό για 45 λεπτά.

Notes

Hovital σε φόρμα

Άλευρα συνταγής:

Recipe Flour:

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress