Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε στην αργή ταχύτητα για 6 λεπτά και 5 λεπτά στη γρήγορη.
Ξεκουράζουμε για 25 λεπτά.
Tεμαχίζουμε σε κομμάτια των 450 γραμ. και πλάθουμε φρατζόλες.
Επικαλύπτουμε με αλεύρι Hovital και τοποθετούμε σε φόρμες λαδωμένες.
Τοποθετούμε στην στόφα για 40 λεπτά σε θερμοκρασία 35° C και υγρασία 77%.
Ψήνουμε σε θερμοκρασία 220° C με λίγο ατμό για 45 λεπτά.
Ingredients
Directions
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε στην αργή ταχύτητα για 6 λεπτά και 5 λεπτά στη γρήγορη.
Ξεκουράζουμε για 25 λεπτά.
Tεμαχίζουμε σε κομμάτια των 450 γραμ. και πλάθουμε φρατζόλες.
Επικαλύπτουμε με αλεύρι Hovital και τοποθετούμε σε φόρμες λαδωμένες.
Τοποθετούμε στην στόφα για 40 λεπτά σε θερμοκρασία 35° C και υγρασία 77%.
Ψήνουμε σε θερμοκρασία 220° C με λίγο ατμό για 45 λεπτά.