loader image
Category
Υλικά:
 10000 g Αλεύρι HOVITAL
 200 g Αλάτι
 150-200 g Μαγιά
 200 g Ξύδι
 6500 g Νερό ( 12° C)
Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε στην αργή ταχύτητα για 6 λεπτά και 5 λεπτά στη γρήγορη.

2

Ξεκουράζουμε για 25 λεπτά.

3

Tεμαχίζουμε σε κομμάτια των 450 γραμ. και πλάθουμε φρατζόλες.

4

Επικαλύπτουμε με αλεύρι Hovital και τοποθετούμε σε φόρμες λαδωμένες.

5

Τοποθετούμε στην στόφα για 40 λεπτά σε θερμοκρασία 35° C και υγρασία 77%.

6

Ψήνουμε σε θερμοκρασία 220° C με λίγο ατμό για 45 λεπτά.

Ingredients

Υλικά:
 10000 g Αλεύρι HOVITAL
 200 g Αλάτι
 150-200 g Μαγιά
 200 g Ξύδι
 6500 g Νερό ( 12° C)
Hovital σε φόρμα

Άλευρα συνταγής:

Recipe Flour:

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.