loader image
Category
null
Υλικά:
 150g βούτυρο ή μαργαρίνη
 50g νωπή μαγιά
 480-520 g νερό
Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο, προσθέτουμε 480g νερό, το θέτουμε σε λειτουργία για να ανακατευτούν τα υλικά καλά και σιγά σιγά προσθέτουμε και το υπόλοιπο νερό . Ζυμώνουμε στο ταχυζυμωτήριο για 4 λεπτά στο αργό και 6 λεπτά στο γρήγορο. Η ζύμη είναι έτοιμη όταν είναι λεία, αφράτη και δεν κολλάει.

2

Ξεκουράζουμε για 15 λεπτά.

3

Τεμαχίζουμε και ζυγίζουμε σε μερίδες στο επιθυμητό βάρος (συνήθως 500gr).

4

Τα τοποθετούμε στη φόρμα και έπειτα στη στόφα στους 37° C με 72% υγρασία για 40-50 λεπτά περίπου.

5

Τα βγάζουμε από την στόφα, τα αλείφουμε με αυγό και περιμένουμε για να στεγνώσουν περίπου 5-10λεπτά .

6

Αμέσως μετά τα ψήνουμε σε φούρνο θερμοκρασίας 170-180 o C για 25-30 λεπτά περίπου με ανοιχτό τάμπερ.

Ingredients

Υλικά:
 150g βούτυρο ή μαργαρίνη
 50g νωπή μαγιά
 480-520 g νερό
Brioche

Άλευρα συνταγής:

Recipe Flour:

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.