Εκτέλεση:
1
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο, προσθέτουμε 480g νερό, το θέτουμε σε λειτουργία για να ανακατευτούν τα υλικά καλά και σιγά σιγά προσθέτουμε και το υπόλοιπο νερό . Ζυμώνουμε στο ταχυζυμωτήριο για 4 λεπτά στο αργό και 6 λεπτά στο γρήγορο. Η ζύμη είναι έτοιμη όταν είναι λεία, αφράτη και δεν κολλάει.
2
Ξεκουράζουμε για 15 λεπτά.
3
Τεμαχίζουμε και ζυγίζουμε σε μερίδες στο επιθυμητό βάρος (συνήθως 500gr).
4
Τα τοποθετούμε στη φόρμα και έπειτα στη στόφα στους 37° C με 72% υγρασία για 40-50 λεπτά περίπου.
5
Τα βγάζουμε από την στόφα, τα αλείφουμε με αυγό και περιμένουμε για να στεγνώσουν περίπου 5-10λεπτά .
6
Αμέσως μετά τα ψήνουμε σε φούρνο θερμοκρασίας 170-180 o C για 25-30 λεπτά περίπου με ανοιχτό τάμπερ.