loader image
Αυθεντική Γαλλική μπαγκέτα
null
null
3
Category
null
Υλικά:
 10000 g Αλεύρι Βaguette
 150 g Mαγιά
 200 g Αλάτι
 6300-7000 g Νερό
Εκτέλεση:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 24-26o C

2

Χρόνος ανάμιξης: 10 λεπτά αργά + 2 λεπτά γρήγορα.

3

Χρόνος ξεκούρασης: 2 * 30 λεπτά

4

Βάρος ζύμης: 320 g για baguettes και 80 g για crusty rolls.

5

Διαμόρφωση: Χαράζουμε στο επάνω μέρος με μαχαίρι.

6

Παραμονή στη στόφα: 30 λεπτά.

7

Θερμοκρασία φούρνου: 230o C.

8

Χρόνος φουρνίσματος: 30 λεπτά περίπου

Σημείωση:
9

Κρατάμε τη ζύμη όσο πιο δροσερή γίνεται.

Ingredients

Υλικά:
 10000 g Αλεύρι Βaguette
 150 g Mαγιά
 200 g Αλάτι
 6300-7000 g Νερό
Αυθεντική Γαλλική μπαγκέτα

Άλευρα συνταγής:

Recipe Flour:

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.