Εκτέλεση:
1
Θερμοκρασία ζύμης: 24-26o C
2
Χρόνος ανάμιξης: 10 λεπτά αργά + 2 λεπτά γρήγορα.
3
Χρόνος ξεκούρασης: 2 * 30 λεπτά
4
Βάρος ζύμης: 320 g για baguettes και 80 g για crusty rolls.
5
Διαμόρφωση: Χαράζουμε στο επάνω μέρος με μαχαίρι.
6
Παραμονή στη στόφα: 30 λεπτά.
7
Θερμοκρασία φούρνου: 230o C.
8
Χρόνος φουρνίσματος: 30 λεπτά περίπου
Σημείωση:
9
Κρατάμε τη ζύμη όσο πιο δροσερή γίνεται.