loader image
Αυθεντική Γαλλική μπαγκέτα
3
Category
Υλικά:
 10000 g Αλεύρι Βaguette
 150 g Mαγιά
 200 g Αλάτι
 6300-7000 g Νερό
Εκτέλεση:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 24-26o C

2

Χρόνος ανάμιξης: 10 λεπτά αργά + 2 λεπτά γρήγορα.

3

Χρόνος ξεκούρασης: 2 * 30 λεπτά

4

Βάρος ζύμης: 320 g για baguettes και 80 g για crusty rolls.

5

Διαμόρφωση: Χαράζουμε στο επάνω μέρος με μαχαίρι.

6

Παραμονή στη στόφα: 30 λεπτά.

7

Θερμοκρασία φούρνου: 230o C.

8

Χρόνος φουρνίσματος: 30 λεπτά περίπου

Σημείωση:
9

Κρατάμε τη ζύμη όσο πιο δροσερή γίνεται.

Ingredients

Υλικά:
 10000 g Αλεύρι Βaguette
 150 g Mαγιά
 200 g Αλάτι
 6300-7000 g Νερό

Directions

Εκτέλεση:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 24-26o C

2

Χρόνος ανάμιξης: 10 λεπτά αργά + 2 λεπτά γρήγορα.

3

Χρόνος ξεκούρασης: 2 * 30 λεπτά

4

Βάρος ζύμης: 320 g για baguettes και 80 g για crusty rolls.

5

Διαμόρφωση: Χαράζουμε στο επάνω μέρος με μαχαίρι.

6

Παραμονή στη στόφα: 30 λεπτά.

7

Θερμοκρασία φούρνου: 230o C.

8

Χρόνος φουρνίσματος: 30 λεπτά περίπου

Σημείωση:
9

Κρατάμε τη ζύμη όσο πιο δροσερή γίνεται.

Notes

Αυθεντική Γαλλική μπαγκέτα

Άλευρα συνταγής:

Recipe Flour:

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress