Θερμοκρασία ζύμης: 24-26o C
Χρόνος ανάμιξης: 10 λεπτά αργά + 2 λεπτά γρήγορα.
Χρόνος ξεκούρασης: 2 * 30 λεπτά
Βάρος ζύμης: 320 g για baguettes και 80 g για crusty rolls.
Διαμόρφωση: Χαράζουμε στο επάνω μέρος με μαχαίρι.
Παραμονή στη στόφα: 30 λεπτά.
Θερμοκρασία φούρνου: 230o C.
Χρόνος φουρνίσματος: 30 λεπτά περίπου
Κρατάμε τη ζύμη όσο πιο δροσερή γίνεται.
Ingredients
Directions
Θερμοκρασία ζύμης: 24-26o C
Χρόνος ανάμιξης: 10 λεπτά αργά + 2 λεπτά γρήγορα.
Χρόνος ξεκούρασης: 2 * 30 λεπτά
Βάρος ζύμης: 320 g για baguettes και 80 g για crusty rolls.
Διαμόρφωση: Χαράζουμε στο επάνω μέρος με μαχαίρι.
Παραμονή στη στόφα: 30 λεπτά.
Θερμοκρασία φούρνου: 230o C.
Χρόνος φουρνίσματος: 30 λεπτά περίπου
Κρατάμε τη ζύμη όσο πιο δροσερή γίνεται.