loader image
Ψωμί Μαύρο πολύσπορο
3
Category
Υλικά:
 300 g Φρέσκια μαγιά
 6000 g Νερό
Εκτέλεση:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 28o C

2

Χρόνος ανάμιξης: 16 λεπτά (8 λεπτά αργά + 8 λεπτά γρήγορα)

3

Χρόνος ξεκούρασης: 30 λεπτά

4

Βάρος ζύμης: 600 g για 500 g καρβέλια

5

Προετοιμασία: Φτιάξτε μακρόστενα καρβελάκια, διακοσμήστε τα με νιφάδες και εν συνεχεία τοποθετήστε τα στις λαμαρίνες.

6

Παραμονή στη στόφα: 45-60 λεπτά

7

Φούρνισμα: 230o C με ατμό

8

Χρόνος φουρνίσματος: 30 λεπτά

Ingredients

Υλικά:
 300 g Φρέσκια μαγιά
 6000 g Νερό

Directions

Εκτέλεση:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 28o C

2

Χρόνος ανάμιξης: 16 λεπτά (8 λεπτά αργά + 8 λεπτά γρήγορα)

3

Χρόνος ξεκούρασης: 30 λεπτά

4

Βάρος ζύμης: 600 g για 500 g καρβέλια

5

Προετοιμασία: Φτιάξτε μακρόστενα καρβελάκια, διακοσμήστε τα με νιφάδες και εν συνεχεία τοποθετήστε τα στις λαμαρίνες.

6

Παραμονή στη στόφα: 45-60 λεπτά

7

Φούρνισμα: 230o C με ατμό

8

Χρόνος φουρνίσματος: 30 λεπτά

Notes

Ψωμί Μαύρο πολύσπορο

Άλευρα συνταγής:

Recipe Flour:

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress