Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και το θέτουμε σε λειτουργία μέχρι να έχουμε μια ομογενοποιημένη ζύμη.
Ξεκουράζουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο και στη συνέχεια φτιάχνουμε ένα παραλληλόγραμμο φύλλο πάχους 2 εκατοστών περίπου.
Σκεπάζουμε τα 2/3 του φύλλου με τη μαργαρίνη.
Διπλώνουμε το ελεύθερο κομμάτι της ζύμης στο μέσον και μετά διπλώνουμε ξανά ώστε να δημιουργηθούν 2 στρώματα βουτύρου μέσα σε τρία στρώματα ζύμης.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία τρεις φορές (τρία γυρίσματα).
Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 20-30 λεπτά σε ψυγείο.
Στη συνέχεια, πατάμε τη ζύμη σε ένα πάχος 3-4 χιλιοστά.
Κόβουμε τρίγωνα και διπλώνουμε για κρουασάν.
Ξεκουράζουμε για 10 λεπτά, αλείφουμε με αυγό και αφήνουμε σε σχετικά κρύα στόφα (ώστε να μην λιώσει το βούτυρο).
Ψήνουμε στους 230° C.
Ingredients
Directions
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και το θέτουμε σε λειτουργία μέχρι να έχουμε μια ομογενοποιημένη ζύμη.
Ξεκουράζουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο και στη συνέχεια φτιάχνουμε ένα παραλληλόγραμμο φύλλο πάχους 2 εκατοστών περίπου.
Σκεπάζουμε τα 2/3 του φύλλου με τη μαργαρίνη.
Διπλώνουμε το ελεύθερο κομμάτι της ζύμης στο μέσον και μετά διπλώνουμε ξανά ώστε να δημιουργηθούν 2 στρώματα βουτύρου μέσα σε τρία στρώματα ζύμης.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία τρεις φορές (τρία γυρίσματα).
Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 20-30 λεπτά σε ψυγείο.
Στη συνέχεια, πατάμε τη ζύμη σε ένα πάχος 3-4 χιλιοστά.
Κόβουμε τρίγωνα και διπλώνουμε για κρουασάν.
Ξεκουράζουμε για 10 λεπτά, αλείφουμε με αυγό και αφήνουμε σε σχετικά κρύα στόφα (ώστε να μην λιώσει το βούτυρο).
Ψήνουμε στους 230° C.