Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 5’ στο αργό και περίπου 6’ στο γρήγορο. Το ζυμάρι πρέπει να είναι μαλακό.
Αφήνουμε για 20’ να ξεκουραστεί.
Στη συνέχεια κόβουμε πλάθουμε σε μπάλες και τις αφήνουμε να ξεκουραστούν για 20’.
Τέλος ανοίγουμε λαγάνες, τις πασπαλίζουμε με σουσάμι και στοφάρουμε στους 35° C με 70% υγρασία για 35’ περίπου.
Ψήνουμε σε φούρνο θερμοκρασίας 210° C για 35' περίπου.
Directions
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 5’ στο αργό και περίπου 6’ στο γρήγορο. Το ζυμάρι πρέπει να είναι μαλακό.
Αφήνουμε για 20’ να ξεκουραστεί.
Στη συνέχεια κόβουμε πλάθουμε σε μπάλες και τις αφήνουμε να ξεκουραστούν για 20’.
Τέλος ανοίγουμε λαγάνες, τις πασπαλίζουμε με σουσάμι και στοφάρουμε στους 35° C με 70% υγρασία για 35’ περίπου.
Ψήνουμε σε φούρνο θερμοκρασίας 210° C για 35' περίπου.