loader image
Υλικά:
 10000 g Αλεύρι SOFT 55%
 200 g Ζάχαρη
 200 g Μαγιά
 200 g Αλάτι
 6200 g Νερό
 300 g Λάδι
Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 6’ στο αργό και περίπου 4’ στο γρήγορο.

2

Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για 20 λεπτά. Στη συνέχεια κόβουμε και πλάθουμε μπάλες τις οποίες ξεκουράζουμε για 30 λεπτά.

3

Ανοίγουμε τις λαγάνες τις οποίες πασπαλίζουμε με σουσάμι.

4

Στοφάρουμε στους 35o C με 70% υγρασία για 35' περίπου.

5

Ψήνουμε σε φούρνο θερμοκράσιας 210o C για 30' περίπου.

Σημείωση:
6

Λόγω της ζάχαρης είναι πιθανό το χρώμα να είναι έντονο οπότε πρέπει να ελαττωθεί η θερμοκρασία του φούρνου.

Ingredients

Υλικά:
 10000 g Αλεύρι SOFT 55%
 200 g Ζάχαρη
 200 g Μαγιά
 200 g Αλάτι
 6200 g Νερό
 300 g Λάδι

Directions

Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 6’ στο αργό και περίπου 4’ στο γρήγορο.

2

Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για 20 λεπτά. Στη συνέχεια κόβουμε και πλάθουμε μπάλες τις οποίες ξεκουράζουμε για 30 λεπτά.

3

Ανοίγουμε τις λαγάνες τις οποίες πασπαλίζουμε με σουσάμι.

4

Στοφάρουμε στους 35o C με 70% υγρασία για 35' περίπου.

5

Ψήνουμε σε φούρνο θερμοκράσιας 210o C για 30' περίπου.

Σημείωση:
6

Λόγω της ζάχαρης είναι πιθανό το χρώμα να είναι έντονο οπότε πρέπει να ελαττωθεί η θερμοκρασία του φούρνου.

Notes

Λαγάνα με Soft

Άλευρα συνταγής:

Recipe Flour:

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress