Η σπέλτα (ντίνκελ) είναι ένα πολύτιμo, ισορροπημένo φυσικό σιτηρό. Τυγχάνει ιδιαίτερης εκτίμησης μεταξύ των γευσιγνωστών της φυσικής διατροφής αλλά και αυτών που υποφέρουν από αλλεργίες εξαιτίας της ισορροπημένης πρωτείνης, των μεταλλικών ιχνοστοιχείων και των βιταμινών που περιέχει. Επιπλέον, η υψηλή περιεκτικότητα σε γλουτένη την καθιστά εξαιρετικά εύκολη στην χρήση της τόσο στο κατά το στάδιο της προετοιμασίας όσο και κατά το ψήσιμο.
Αρχική / Έργα / Ειδικά άλευρα / Αλεύρι Dinkel τύπου 630