Εξαιρετικό ελληνικό καλαμποκάλευρο με κεχριμπαρένιο χρώμα, που παράγεται μετά από άλεση εξαιρετικών ποικιλιών ελληνικού καλαμποκιού.
Το αλεύρι καλαμποκιού είναι θρεπτικό και δίνει νοστιμιά και κεχριμπαρένια εμφάνιση στα προιόντα σας. Χρησιμοποιείται σε μια τεράστια σειρά προιόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής όπως καλαμποκόψωμο, μπομπότα, πλαστό, κασιόπιτα, πολέντα κ.α..
Κατάλληλο για ψωμί καλαμποκιού με χαμηλή γλουτένη και για την παραγωγή σύμμεικτων ψωμιών με την ανάμιξη του με άλευρα άλλων σιτηρών.