Αρτοσκευάσματα Rolls – σάντουιτς – ψωμάκιαIngredientsΥλικά:7000 g Αλεύρι NTEMI3000 g Συμπύκνωμα Islander400 g Φρέσκια μαγιά5300 g Νερό15700 g ΣΥΝΟΛΟDirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 27-28 o C Χρόνος ανάμιξης: 12 λεπτά (5 λεπτά αργά + 7 λεπτά γρήγορα) Χρόνος...
Multi Cereal Durum BreadIngredientsΥλικά:6000 g Αλεύρι STARENIO4000 g Αλεύρι Malt & Grain20 g Αλάτι200 g Μαγιά6300 g Νερό16520 g ΣΥΝΟΛΟDirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 26o C Χρόνος ανάμιξης: 6 λεπτά αργά + 8λεπτά γρήγορα Χρόνος ξεκούρασης: 20 λεπτά Βάρος...
Τσουρέκι με ElephantIngredientsΥλικά:10000 g Αλεύρι Elephant Super extra3500 g Ζάχαρη1000 g Μαργαρίνη ζαχαροπλαστικής 1000 g Βούτυρο αγνό40 τεμ. Αυγά2000 g Νερό1000 g Μαγιά (2 καλούπια)150 g Μαχλέπι τριμμένο 50 g Κακουλέ τριμμένο50 g Βανίλια100 g...