loader image
Αρτοσκευάσματα Rolls – σάντουιτς – ψωμάκια

Αρτοσκευάσματα Rolls – σάντουιτς – ψωμάκια

Αρτοσκευάσματα Rolls – σάντουιτς – ψωμάκιαIngredientsΥλικά:7000 g Αλεύρι NTEMI3000 g Συμπύκνωμα Islander400 g Φρέσκια μαγιά5300 g Νερό15700 g ΣΥΝΟΛΟDirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 27-28 o C Χρόνος ανάμιξης: 12 λεπτά (5 λεπτά αργά + 7 λεπτά γρήγορα) Χρόνος...
Ψωμί τσιαμπάτα special

Ψωμί τσιαμπάτα special

Ψωμί τσιαμπάτα specialIngredientsΥλικά:10000 g Αλεύρι Ciabatta150 g Mαγιά200 g Αλάτι7500 g Νερό (περίπου)300 g Ελαιόλαδο *DirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 24o C Χρόνος ανάμιξης: 4 λεπτά αργά + 10 λεπτά γρήγορα Χρόνος ξεκούρασης: 60 – 90 λεπτά Βάρος ζύμης:...
Multi Cereal Durum Bread

Multi Cereal Durum Bread

Multi Cereal Durum BreadIngredientsΥλικά:6000 g Αλεύρι STARENIO4000 g Αλεύρι Malt & Grain20 g Αλάτι200 g Μαγιά6300 g Νερό16520 g ΣΥΝΟΛΟDirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 26o C Χρόνος ανάμιξης: 6 λεπτά αργά + 8λεπτά γρήγορα Χρόνος ξεκούρασης: 20 λεπτά Βάρος...
Τσουρέκι με Elephant

Τσουρέκι με Elephant

Τσουρέκι με ElephantIngredientsΥλικά:10000 g Αλεύρι Elephant Super extra3500 g Ζάχαρη1000 g Μαργαρίνη ζαχαροπλαστικής 1000 g Βούτυρο αγνό40 τεμ. Αυγά2000 g Νερό1000 g Μαγιά (2 καλούπια)150 g Μαχλέπι τριμμένο 50 g Κακουλέ τριμμένο50 g Βανίλια100 g...
Ψωμί Μαύρο πολύσπορο

Ψωμί Μαύρο πολύσπορο

Ψωμί Μαύρο πολύσποροIngredientsΥλικά:5000 g Αλεύρι ΝΤΕΜΙ5000 g Συμπύκνωμα Malt & Grain300 g Φρέσκια μαγιά6000 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 28o C Χρόνος ανάμιξης: 16 λεπτά (8 λεπτά αργά + 8 λεπτά γρήγορα) Χρόνος ξεκούρασης: 30 λεπτά Βάρος ζύμης: 600...