


Ψωμί τσιαμπάτα special
Ψωμί τσιαμπάτα specialIngredientsΥλικά:10000 g Αλεύρι Ciabatta150 g Mαγιά200 g Αλάτι7500 g Νερό (περίπου)300 g Ελαιόλαδο *DirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 24o C Χρόνος ανάμιξης: 4 λεπτά αργά + 10 λεπτά γρήγορα Χρόνος ξεκούρασης: 60 – 90 λεπτά Βάρος ζύμης:...
Multi Cereal Durum Bread
Multi Cereal Durum BreadIngredientsΥλικά:6000 g Αλεύρι STARENIO4000 g Αλεύρι Malt & Grain20 g Αλάτι200 g Μαγιά6300 g Νερό16520 g ΣΥΝΟΛΟDirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 26o C Χρόνος ανάμιξης: 6 λεπτά αργά + 8λεπτά γρήγορα Χρόνος ξεκούρασης: 20 λεπτά Βάρος...
Τσουρέκι με Elephant
Τσουρέκι με ElephantIngredientsΥλικά:10000 g Αλεύρι Elephant Super extra3500 g Ζάχαρη1000 g Μαργαρίνη ζαχαροπλαστικής 1000 g Βούτυρο αγνό40 τεμ. Αυγά2000 g Νερό1000 g Μαγιά (2 καλούπια)150 g Μαχλέπι τριμμένο 50 g Κακουλέ τριμμένο50 g Βανίλια100 g...