


Multi Cereal Durum Bread
Multi Cereal Durum BreadIngredientsΥλικά:6000 g Αλεύρι STARENIO4000 g Αλεύρι Malt & Grain20 g Αλάτι200 g Μαγιά6300 g Νερό16520 g ΣΥΝΟΛΟDirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 26o C Χρόνος ανάμιξης: 6 λεπτά αργά + 8λεπτά γρήγορα Χρόνος ξεκούρασης: 20 λεπτά Βάρος...
Ψωμί Μαύρο πολύσπορο
Ψωμί Μαύρο πολύσποροIngredientsΥλικά:5000 g Αλεύρι ΝΤΕΜΙ5000 g Συμπύκνωμα Malt & Grain300 g Φρέσκια μαγιά6000 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 28o C Χρόνος ανάμιξης: 16 λεπτά (8 λεπτά αργά + 8 λεπτά γρήγορα) Χρόνος ξεκούρασης: 30 λεπτά Βάρος ζύμης: 600...
Ψωμί Soft Grain rye
Ψωμί Soft Grain ryeIngredientsΥλικά:7200 g Αλεύρι Soft Grain rye5300 g Νερό120 g ΜαγιάDirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 32-35o C Χρόνος ανάμιξης: 20 λεπτά Χρόνος ξεκούρασης: – Βάρος ζύμης: 1200 g Τοποθέτηση: Σε φόρμες aluform 76140 ή σε 1,8 λίτρα φόρμες...