loader image
Ψωμί τσιαμπάτα special

Ψωμί τσιαμπάτα special

Ψωμί τσιαμπάτα specialIngredientsΥλικά:10000 g Αλεύρι Ciabatta150 g Mαγιά200 g Αλάτι7500 g Νερό (περίπου)300 g Ελαιόλαδο *DirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 24o C Χρόνος ανάμιξης: 4 λεπτά αργά + 10 λεπτά γρήγορα Χρόνος ξεκούρασης: 60 – 90 λεπτά Βάρος ζύμης:...
Multi Cereal Durum Bread

Multi Cereal Durum Bread

Multi Cereal Durum BreadIngredientsΥλικά:6000 g Αλεύρι STARENIO4000 g Αλεύρι Malt & Grain20 g Αλάτι200 g Μαγιά6300 g Νερό16520 g ΣΥΝΟΛΟDirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 26o C Χρόνος ανάμιξης: 6 λεπτά αργά + 8λεπτά γρήγορα Χρόνος ξεκούρασης: 20 λεπτά Βάρος...
Ψωμί Μαύρο πολύσπορο

Ψωμί Μαύρο πολύσπορο

Ψωμί Μαύρο πολύσποροIngredientsΥλικά:5000 g Αλεύρι ΝΤΕΜΙ5000 g Συμπύκνωμα Malt & Grain300 g Φρέσκια μαγιά6000 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 28o C Χρόνος ανάμιξης: 16 λεπτά (8 λεπτά αργά + 8 λεπτά γρήγορα) Χρόνος ξεκούρασης: 30 λεπτά Βάρος ζύμης: 600...
Ψωμί Soft Grain rye

Ψωμί Soft Grain rye

Ψωμί Soft Grain ryeIngredientsΥλικά:7200 g Αλεύρι Soft Grain rye5300 g Νερό120 g ΜαγιάDirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 32-35o C Χρόνος ανάμιξης: 20 λεπτά Χρόνος ξεκούρασης: – Βάρος ζύμης: 1200 g Τοποθέτηση: Σε φόρμες aluform 76140 ή σε 1,8 λίτρα φόρμες...
Ψωμάκια και ψωμί

Ψωμάκια και ψωμί

Ψωμάκια και ψωμίIngredientsΥλικά:3000 g Αλεύρι Pane Capricciosa7000 g Αλεύρι Farina Zero350 g Μαγιά 6000 g Νερό ( 10° C)DirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε στην αργή ταχύτητα για 4 λεπτά και 7 λεπτά στη γρήγορη. Ξεκουράζουμε για 20...