


Ψωμί Σικαλίσιο
Ψωμί ΣικαλίσιοIngredientsΥλικά:10000 g Αλεύρι Sicalisio250 g Μαγιά200 g Αλάτι 200 g Λάδι ή μαργαρίνη6300 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 12′ στην πρώτη ταχύτητα και για 2′ στην δεύτερη. Ξεκουράζουμε για...
Λαγάνα με Soft
Λαγάνα με SoftIngredientsΥλικά:10000 g Αλεύρι SOFT 55%200 g Ζάχαρη200 g Μαγιά200 g Αλάτι6200 g Νερό300 g ΛάδιDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 6’ στο αργό και περίπου 4’ στο γρήγορο. Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για 20...
Ψωμί χωρίς γλουτένη
Ψωμί χωρίς γλουτένηIngredientsΥλικά:500 γρ. Αλεύρι Free Gluten bread1-1 ½ κουτ. Αλάτι400 γρ. Νερό (≈ 35o C)25 γρ. Μαγιά30 γρ. Βούτυρο/μαργαρίνη (θερμ. δωματίου) ή λάδι DirectionsΕκτέλεση:Λιώνουμε τη μαγιά σε ένα μπολ, προσθέτουμε το ζεστό νερό και ανακατεύουμε καλά....