loader image
Λαγάνα με Durasoft & Ultra 55%

Λαγάνα με Durasoft & Ultra 55%

Λαγάνα με Durasoft & Ultra 55%IngredientsΥλικά:5000 g Αλεύρι DURASOFT5000 g Αλεύρι Ultra 55%200 g Ζάχαρη250 g Μαγιά200 g Αλάτι300 g Μαργαρίνη ή λάδι≈ 6300 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 5’ στο αργό και περίπου 6’...
Ψωμί Σικαλίσιο

Ψωμί Σικαλίσιο

Ψωμί ΣικαλίσιοIngredientsΥλικά:10000 g Αλεύρι Sicalisio250 g Μαγιά200 g Αλάτι 200 g Λάδι ή μαργαρίνη6300 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 12′ στην πρώτη ταχύτητα και για 2′ στην δεύτερη. Ξεκουράζουμε για...
Λαγάνα με Soft

Λαγάνα με Soft

Λαγάνα με SoftIngredientsΥλικά:10000 g Αλεύρι SOFT 55%200 g Ζάχαρη200 g Μαγιά200 g Αλάτι6200 g Νερό300 g ΛάδιDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 6’ στο αργό και περίπου 4’ στο γρήγορο. Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για 20...
Ψωμί χωρίς γλουτένη

Ψωμί χωρίς γλουτένη

Ψωμί χωρίς γλουτένηIngredientsΥλικά:500 γρ. Αλεύρι Free Gluten bread1-1 ½ κουτ. Αλάτι400 γρ. Νερό (≈ 35o C)25 γρ. Μαγιά30 γρ. Βούτυρο/μαργαρίνη (θερμ. δωματίου) ή λάδι DirectionsΕκτέλεση:Λιώνουμε τη μαγιά σε ένα μπολ, προσθέτουμε το ζεστό νερό και ανακατεύουμε καλά....
Αρτοσκευάσματα Rolls – σάντουιτς – ψωμάκια

Αρτοσκευάσματα Rolls – σάντουιτς – ψωμάκια

Αρτοσκευάσματα Rolls – σάντουιτς – ψωμάκιαIngredientsΥλικά:7000 g Αλεύρι NTEMI3000 g Συμπύκνωμα Islander400 g Φρέσκια μαγιά5300 g Νερό15700 g ΣΥΝΟΛΟDirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 27-28 o C Χρόνος ανάμιξης: 12 λεπτά (5 λεπτά αργά + 7 λεπτά γρήγορα) Χρόνος...