loader image
Brioche

Brioche

BriocheIngredientsΥλικά:1000 g Μίγμα Brioche150g βούτυρο ή μαργαρίνη50g νωπή μαγιά480-520 g νερόDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο, προσθέτουμε 480g νερό, το θέτουμε σε λειτουργία για να ανακατευτούν τα υλικά καλά και σιγά σιγά προσθέτουμε και το...
Ψωμί Limnos καλαμποκιού

Ψωμί Limnos καλαμποκιού

Ψωμί Limnos καλαμποκιούIngredientsΥλικά:4000 g Αλεύρι LIMNOS4000 g Αλεύρι Premier500 g Αλεύρι Regina1500 g Αλεύρι PRIMA καλαμποκιού300 g Μαγιά200 g Αλάτι400 g Φυτικά λιπαρά6200 g Νερό70 g Βελτιωτικό Super Impression DirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο...
Ψωμί Καλαμποκιού 50/50

Ψωμί Καλαμποκιού 50/50

Ψωμί Καλαμποκιού 50/50IngredientsΥλικά:900 g Αλεύρι NTEMI900 g Αλεύρι Corn bread mix1000 g Νερό45 g ΜαγιάDirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 26o C Χρόνος ανάμιξης: 4 λεπτά αργό + 6 γρήγορο Χρόνος ξεκούρασης: 20 λεπτά Βάρος ζύμης: 600 g Παραμονή στη στόφα: 45 λεπτά....
Ψωμί ΝΤΙΝΚΕΛ Ολικής Άλεσης

Ψωμί ΝΤΙΝΚΕΛ Ολικής Άλεσης

Ψωμί ΝΤΙΝΚΕΛ Ολικής ΆλεσηςIngredientsΥλικά:10000 g Αλεύρι Spelt Wholemeal100 g Βελτιωτικό Super Impression200 g Φυσικά αποξηραμένο προζύμι Vollkorn Μalzsauer200 g Αλάτι200 g Λάδι250 g Φρέσκια Μαγιά6500 g ΝερόDirectionsΔιαδικασία:Θερμοκρασία ζύμης: 26o C Χρόνος...
Ψωμιά & Rolls

Ψωμιά & Rolls

Ψωμιά & RollsIngredientsΥλικά:7000 g Αλεύρι DURASOFT3000 g Pane Capricciosa400 g Φρέσκια μαγιά (ή 130 g ξηρή μαγιά)6000 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 26-27o C Χρόνος ανάμιξης: 9 λεπτά (2 λεπτά αργά + 7 λεπτά γρήγορα) Χρόνος ξεκούρασης: 10 λεπτά...