loader image
Λαγάνα με Starenio

Λαγάνα με Starenio

Λαγάνα με StarenioIngredientsΥλικά:10000 g Αλεύρι Starenio200 g Ζάχαρη200 g Μαγιά180 g Αλάτι6000 g Νερό300 g ΛάδιDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 6’ στο αργό και περίπου 4’ στο γρήγορο. Το ζυμάρι πρέπει να είναι μαλακό και να...
Σάντουιτς-ψωμάκια από Σύμμεικτο

Σάντουιτς-ψωμάκια από Σύμμεικτο

Σάντουιτς-ψωμάκια από ΣύμμεικτοIngredientsΥλικά:10000 g Αλεύρι Σύμμεικτο400 g Μαγιά200 g Αλάτι6000 g Νερό200 g Ζάχαρη300 g Μαργαρίνη100 g Βελτιωτικό Super ImpressionDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 5΄ στην πρώτη ταχύτητα και για...
Κέικ χωρίς γλουτένη

Κέικ χωρίς γλουτένη

Κέικ χωρίς γλουτένηIngredientsΥλικά:500 γρ. Αλεύρι Free Gluten flour mix4 τεμάχια Αβγά½ κούπα Γάλα (1,5% λιπαρά)½ κούπα Καλαμποκέλαιο2 κουτ. του γλυκού Baking Powder½ κουτ. του γλυκού Βανίλια350 γρ. ΖάχαρηDirectionsΕκτέλεση:Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη ζάχαρη με τα...
Κρουασάν βουτύρου

Κρουασάν βουτύρου

Κρουασάν βουτύρουIngredientsΥλικά:60 % Αλεύρι Flaky Pastry (σφολιάτας)40 % Αλεύρι Super Rex τσουρεκιού4 % Μαγιά5 % Μαργαρίνη2 % Αλάτι3 % Ζάχαρη2 % Σκόνη γάλακτος 55-60 % Νερό45 % Μαργαρίνη για σφολιάτα DirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και το...
Καρβέλι 70-30 με Limnos

Καρβέλι 70-30 με Limnos

Καρβέλι 70-30 με LimnosIngredientsΥλικά:7000 g Αλεύρι Το Καρβέλι 70%3000 g Αλεύρι Limnos 30%200 g Αλάτι 2%150 g Μαγιά 1,5%3000 g Προζύμη 30%7300 g Νερό (παγωμένο) 73%200 g Ηλιέλαιο (προαιρετικά) 2%DirectionsΕκτέλεση (σε αργό ζυμωτήριο):Ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από...