loader image
Ψωμί GerstenWonne

Ψωμί GerstenWonne

Ψωμί GerstenWonneIngredientsΥλικά:10000 g Μείγμα GerstenWonne180 g Νωπή μαγιά (ή 75 g ξηρή μαγιά)7500 g Νερό ( ≈ 35 o C)DirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 28o C Χρόνος ανάμιξης: 10-12 λεπτά στο αργό Χρόνος ξεκούρασης: 30 λεπτά Βάρος ζύμης: 550 g ( 2 καρβέλια ανά...
Ψωμί Panadero

Ψωμί Panadero

Ψωμί PanaderoIngredientsΥλικά:10000 g Αλεύρι Panadero200 g Αλάτι180 g Μαγιά7000 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 25 – 27o C Χρόνος ανάμιξης: 15 λεπτά (5 λεπτά αργά + 10 λεπτά γρήγορα, μέχρι να γυαλίσει το ζυμάρι) Χρόνος ξεκούρασης: 60 λεπτά σε...
Λαγάνα με Starenio

Λαγάνα με Starenio

Λαγάνα με StarenioIngredientsΥλικά:10000 g Αλεύρι Starenio200 g Ζάχαρη200 g Μαγιά180 g Αλάτι6000 g Νερό300 g ΛάδιDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 6’ στο αργό και περίπου 4’ στο γρήγορο. Το ζυμάρι πρέπει να είναι μαλακό και να...
Σάντουιτς-ψωμάκια από Σύμμεικτο

Σάντουιτς-ψωμάκια από Σύμμεικτο

Σάντουιτς-ψωμάκια από ΣύμμεικτοIngredientsΥλικά:10000 g Αλεύρι Σύμμεικτο400 g Μαγιά200 g Αλάτι6000 g Νερό200 g Ζάχαρη300 g Μαργαρίνη100 g Βελτιωτικό Super ImpressionDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 5΄ στην πρώτη ταχύτητα και για...
Καρβέλι 70-30 με Limnos

Καρβέλι 70-30 με Limnos

Καρβέλι 70-30 με LimnosIngredientsΥλικά:7000 g Αλεύρι Το Καρβέλι 70%3000 g Αλεύρι Limnos 30%200 g Αλάτι 2%150 g Μαγιά 1,5%3000 g Προζύμη 30%7300 g Νερό (παγωμένο) 73%200 g Ηλιέλαιο (προαιρετικά) 2%DirectionsΕκτέλεση (σε αργό ζυμωτήριο):Ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από...