


Ψωμί Panadero
Ψωμί PanaderoIngredientsΥλικά:10000 g Αλεύρι Panadero200 g Αλάτι180 g Μαγιά7000 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 25 – 27o C Χρόνος ανάμιξης: 15 λεπτά (5 λεπτά αργά + 10 λεπτά γρήγορα, μέχρι να γυαλίσει το ζυμάρι) Χρόνος ξεκούρασης: 60 λεπτά σε...
Λαγάνα με Starenio
Λαγάνα με StarenioIngredientsΥλικά:10000 g Αλεύρι Starenio200 g Ζάχαρη200 g Μαγιά180 g Αλάτι6000 g Νερό300 g ΛάδιDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 6’ στο αργό και περίπου 4’ στο γρήγορο. Το ζυμάρι πρέπει να είναι μαλακό και να...
Σάντουιτς-ψωμάκια από Σύμμεικτο
Σάντουιτς-ψωμάκια από ΣύμμεικτοIngredientsΥλικά:10000 g Αλεύρι Σύμμεικτο400 g Μαγιά200 g Αλάτι6000 g Νερό200 g Ζάχαρη300 g Μαργαρίνη100 g Βελτιωτικό Super ImpressionDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 5΄ στην πρώτη ταχύτητα και για...