loader image
Bavarian rye bread

Bavarian rye bread

Bavarian rye breadIngredientsΥλικά:5000 g Αλεύρι Durasoft5000 g Συμπύκνωμα RYE PLUS250 g Νωπή μαγιά (ή 100 g ξηρή μαγιά)200 g Αλάτι7000-7300 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 3΄ στο αργό και για 5′ στο γρήγορο. Η...
Λαγάνα

Λαγάνα

ΛαγάναIngredientsΥλικά:8000 g Αλεύρι Sosoft2000 g Αλεύρι Super REX300 g Ζάχαρη300 g Μαγιά200 g Αλάτι50 g Βελτιωτικό Super Impression5800 g Νερό500 g ΜαργαρίνηDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 6΄ στo αργό και 4΄ στο γρήγορο....
Ψωμί ολικής άλεσης από σιτάρι spelt (Dinkel)

Ψωμί ολικής άλεσης από σιτάρι spelt (Dinkel)

Ψωμί ολικής άλεσης από σιτάρι spelt (Dinkel)IngredientsΥλικά:10000 g Αλεύρι Schwabenkorn180 g Φρέσκια μαγιά (ή 75 g ξηρή μαγιά)7000 g Νερό ( ≈ 35o C)DirectionsΠεριγραφή:Πλήρες μίγμα για την παραγωγή ψωμιού ολικής άλεσης από σιτάριspelt(Dinkel), μια τυπική σύνθεση...
Σάντουιτς & χάμπουργκερ

Σάντουιτς & χάμπουργκερ

Σάντουιτς & χάμπουργκερIngredientsΥλικά:7000 g Αλεύρι DURASOFT3000 g Αλεύρι REGINA160 g Αλάτι600 g Ζάχαρη400 g Μαργαρίνη300 g Μαγιά6200 g Νερό100 g Βελτιωτικό Super impression200 g Άπαχη σκόνη γάλακτος(προαιρετικά) DirectionsΕκτέλεση:Βάζουμε όλα τα υλικά στο...
Ψωμί ολικής αλέσεως Αφρικάνα

Ψωμί ολικής αλέσεως Αφρικάνα

Ψωμί ολικής αλέσεως ΑφρικάναIngredientsΥλικά:10000 g Αλεύρι Αφρικάνα210 g Μαγιά200 g Αλάτι6300 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 10’ αργά και περίπου 4’ στο γρήγορα. Το ζυμάρι πρέπει να είναι μαλακό και να κολλάει λίγο....