


Λαγάνα
ΛαγάναIngredientsΥλικά:8000 g Αλεύρι Sosoft2000 g Αλεύρι Super REX300 g Ζάχαρη300 g Μαγιά200 g Αλάτι50 g Βελτιωτικό Super Impression5800 g Νερό500 g ΜαργαρίνηDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 6΄ στo αργό και 4΄ στο γρήγορο....
Ψωμί ολικής άλεσης από σιτάρι spelt (Dinkel)
Ψωμί ολικής άλεσης από σιτάρι spelt (Dinkel)IngredientsΥλικά:10000 g Αλεύρι Schwabenkorn180 g Φρέσκια μαγιά (ή 75 g ξηρή μαγιά)7000 g Νερό ( ≈ 35o C)DirectionsΠεριγραφή:Πλήρες μίγμα για την παραγωγή ψωμιού ολικής άλεσης από σιτάριspelt(Dinkel), μια τυπική σύνθεση...
Σάντουιτς & χάμπουργκερ
Σάντουιτς & χάμπουργκερIngredientsΥλικά:7000 g Αλεύρι DURASOFT3000 g Αλεύρι REGINA160 g Αλάτι600 g Ζάχαρη400 g Μαργαρίνη300 g Μαγιά6200 g Νερό100 g Βελτιωτικό Super impression200 g Άπαχη σκόνη γάλακτος(προαιρετικά) DirectionsΕκτέλεση:Βάζουμε όλα τα υλικά στο...