loader image
Τσουρέκι με Έτοιμο μείγμα

Τσουρέκι με Έτοιμο μείγμα

Τσουρέκι με Έτοιμο μείγμαIngredientsΥλικά:1000 g Αλεύρι Τσουρεκιού mix300 g Νερό60 g ΜαγιάDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και το θέτουμε σε λειτουργία για να ανακατευτούν καλά. Ζυμώνουμε στο ταχυζυμωτήριο για 2 λεπτά στο αργό και 9 λεπτά στο...
Ψωμάκια Σικαλίσια

Ψωμάκια Σικαλίσια

Ψωμάκια ΣικαλίσιαIngredientsΥλικά:7000 g Αλεύρι Sicalisio3000 g Αλεύρι Ultra 55%100 g Βελτιωτικό Super Impression250 g Μαγιά200 g Αλάτι200 g Λάδι6000-6300 g Νερό200 g ΖάχαρηDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 4′ στην πρώτη...
Καρβέλι 50-50 με Σύμμεικτο

Καρβέλι 50-50 με Σύμμεικτο

Καρβέλι 50-50 με ΣύμμεικτοIngredientsΥλικά:5000 g Αλεύρι Το Καρβέλι 50%5000 g Αλεύρι Σύμμεικτο 50%210 g Αλάτι 2,1%130 g Μαγιά 1,3%2000 g Προζύμη 20%7500 g Νερό (παγωμένο) 75%100 g Ηλιέλαιο (προαιρετικά) 1%DirectionsΕκτέλεση (σε αργό ζυμωτήριο):Ρίχνουμε όλα τα υλικά...
Ψωμί “Εντόπιο-Καρβέλι”

Ψωμί “Εντόπιο-Καρβέλι”

Ψωμί “Εντόπιο-Καρβέλι”IngredientsΥλικά:6000 g Αλεύρι ΕΝΤΟΠΙΟ4000 g Αλεύρι “ΤΟ ΚΑΡΒΕΛΙ”200 g Μαγιά200 g Αλάτι6200 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 5΄ στο αργό και για 8′ στο γρήγορο. Η θερμοκρασία της ζύμης δεν πρέπει να...
Ψωμί Χωριάτικο με Starenio

Ψωμί Χωριάτικο με Starenio

Ψωμί Χωριάτικο με StarenioIngredientsΥλικά:10000 g Αλεύρι Starenio 100 g Βελτιωτικό Super Impression200 g Αλάτι200 g Μαγιά6500 g Νερό17000 g ΣΥΝΟΛΟDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 5΄ στην πρώτη ταχύτητα και για 8′ στη δεύτερη....