


Ψωμάκια Σικαλίσια
Ψωμάκια ΣικαλίσιαIngredientsΥλικά:7000 g Αλεύρι Sicalisio3000 g Αλεύρι Ultra 55%100 g Βελτιωτικό Super Impression250 g Μαγιά200 g Αλάτι200 g Λάδι6000-6300 g Νερό200 g ΖάχαρηDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 4′ στην πρώτη...
Καρβέλι 50-50 με Σύμμεικτο
Καρβέλι 50-50 με ΣύμμεικτοIngredientsΥλικά:5000 g Αλεύρι Το Καρβέλι 50%5000 g Αλεύρι Σύμμεικτο 50%210 g Αλάτι 2,1%130 g Μαγιά 1,3%2000 g Προζύμη 20%7500 g Νερό (παγωμένο) 75%100 g Ηλιέλαιο (προαιρετικά) 1%DirectionsΕκτέλεση (σε αργό ζυμωτήριο):Ρίχνουμε όλα τα υλικά...
Ψωμί “Εντόπιο-Καρβέλι”
Ψωμί “Εντόπιο-Καρβέλι”IngredientsΥλικά:6000 g Αλεύρι ΕΝΤΟΠΙΟ4000 g Αλεύρι “ΤΟ ΚΑΡΒΕΛΙ”200 g Μαγιά200 g Αλάτι6200 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 5΄ στο αργό και για 8′ στο γρήγορο. Η θερμοκρασία της ζύμης δεν πρέπει να...