BriocheIngredientsΥλικά:1000 g Μίγμα Brioche150g βούτυρο ή μαργαρίνη50g νωπή μαγιά480-520 g νερόDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο, προσθέτουμε 480g νερό, το θέτουμε σε λειτουργία για να ανακατευτούν τα υλικά καλά και σιγά σιγά προσθέτουμε και το...
Στριφτό κουλουράκι νηστίσιμοIngredientsΥλικά:2000 g Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής600 g Ζάχαρη (άχνη)800 g Σπορέλαιο500 g Νερό50 g Αμμωνία50 g Baking powder1 κουταλάκι ΒανίλιαDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε το μπέικιν, τη ζάχαρη, το σπορέλαιο, το νερό, την αμμωνία και τη βανίλια...
Ψωμί Limnos καλαμποκιούIngredientsΥλικά:4000 g Αλεύρι LIMNOS4000 g Αλεύρι Premier500 g Αλεύρι Regina1500 g Αλεύρι PRIMA καλαμποκιού300 g Μαγιά200 g Αλάτι400 g Φυτικά λιπαρά6200 g Νερό70 g Βελτιωτικό Super Impression DirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο...
Ψωμί ΝΤΙΝΚΕΛ Ολικής ΆλεσηςIngredientsΥλικά:10000 g Αλεύρι Spelt Wholemeal100 g Βελτιωτικό Super Impression200 g Φυσικά αποξηραμένο προζύμι Vollkorn Μalzsauer200 g Αλάτι200 g Λάδι250 g Φρέσκια Μαγιά6500 g ΝερόDirectionsΔιαδικασία:Θερμοκρασία ζύμης: 26o C Χρόνος...