loader image
Ψωμί “Εντόπιο-Καρβέλι”

Ψωμί “Εντόπιο-Καρβέλι”

Ψωμί “Εντόπιο-Καρβέλι”IngredientsΥλικά:6000 g Αλεύρι ΕΝΤΟΠΙΟ4000 g Αλεύρι “ΤΟ ΚΑΡΒΕΛΙ”200 g Μαγιά200 g Αλάτι6200 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 5΄ στο αργό και για 8′ στο γρήγορο. Η θερμοκρασία της ζύμης δεν πρέπει να...
Ψωμί Χωριάτικο με Starenio

Ψωμί Χωριάτικο με Starenio

Ψωμί Χωριάτικο με StarenioIngredientsΥλικά:10000 g Αλεύρι Starenio 100 g Βελτιωτικό Super Impression200 g Αλάτι200 g Μαγιά6500 g Νερό17000 g ΣΥΝΟΛΟDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 5΄ στην πρώτη ταχύτητα και για 8′ στη δεύτερη....
Ψωμί Σικάλεως 70%

Ψωμί Σικάλεως 70%

Ψωμί Σικάλεως 70%IngredientsΥλικά:3000 g Αλεύρι Durasoft6200 g Αλεύρι Σικάλεως τ. 1150800 g Φυσικά αποξηραμένο προζύμι Vollkorn Malzsauer200 g Αλάτι125 g Νωπή μαγιά (ή 50 g ξηρή μαγιά)7500-7800 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 25-26o C Χρόνος ανάμιξης: 5...
Ψωμί & σάντουιτς με NTEMI & Τοp Fit

Ψωμί & σάντουιτς με NTEMI & Τοp Fit

Ψωμί & σάντουιτς με NTEMI & Τοp FitIngredientsΥλικά:7000 g Αλεύρι NTEMI 70%3000 g Συμπύκνωμα Top Fit200-300 g Μαγιά5600 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 27 o C Χρόνος ανάμιξης: 10 λεπτά (3 λεπτά αργά + 7 λεπτά γρήγορα) Χρόνος ξεκούρασης: 20 λεπτά...
Ψωμί τσιαμπάτα

Ψωμί τσιαμπάτα

Ψωμί τσιαμπάταIngredientsΥλικά:5000 g Αλεύρι LIMNOS4000 g Αλεύρι PREMIER1000 g Αλεύρι Ciabatta mix300 g Μαγιά 180 g Αλάτι350 g Λάδι8300 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε στην αργή ταχύτητα, εκτός από το λάδι και τα 2-2,5 κιλά...