


Αυθεντική Γαλλική μπαγκέτα
Αυθεντική Γαλλική μπαγκέταIngredientsΥλικά:10000 g Αλεύρι Βaguette150 g Mαγιά200 g Αλάτι6300-7000 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 24-26o C Χρόνος ανάμιξης: 10 λεπτά αργά + 2 λεπτά γρήγορα. Χρόνος ξεκούρασης: 2 * 30 λεπτά Βάρος ζύμης: 320 g για baguettes...
Τραγανό χωριάτικο σιμιγδαλένιο
Τραγανό χωριάτικο σιμιγδαλένιοIngredientsΥλικά:50 % Αλεύρι ΦΑΡΙΝΑ ΖΕΡΟ25 % Αλεύρι LIMNOS20 % Σιμιγδάλι Ψιλό5 % Συμπύκνωμα KRUSTIKA2 % Μαγιά1 % Αλάτι2 % Ελαιόλαδο60 % ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Ζυμώνουμε για 12′ αργά και για 1-3’γρήγορα. Θερμοκρασία ζύμης 25°...
Ψωμάκια Σικαλίσια
Ψωμάκια ΣικαλίσιαIngredientsΥλικά:7000 g Αλεύρι Sicalisio3000 g Αλεύρι Ultra 55%100 g Βελτιωτικό Super Impression250 g Μαγιά200 g Αλάτι200 g Λάδι6000-6300 g Νερό200 g ΖάχαρηDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 4′ στην πρώτη...