loader image
Ψωμί LIMNOS Χωριάτικο

Ψωμί LIMNOS Χωριάτικο

Ψωμί LIMNOS ΧωριάτικοIngredientsΥλικά:10000 g Αλεύρι LIMNOS150-200 g Μαγιά200 g Αλάτι6500-7000 g ΝερόDirectionsΠαρασκευή ζύμης:Ρίχνουμε το αλεύρι τη μαγιά και το αλάτι στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 5΄ στην πρώτη ταχύτητα και για 5-8′ στη δεύτερη. Κόβουμε...
Καρβέλι Πετρόμυλου

Καρβέλι Πετρόμυλου

Καρβέλι ΠετρόμυλουIngredientsΥλικά:10000 g Αλεύρι ”Το Καρβέλι”300 g Προζύμι Vollkorn Malzsauer 100 g Βελτιωτικό Super Impression200 g Αλάτι200 g Μαγιά6500 g Νερό17300 g ΣΥΝΟΛΟDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 10΄ στην πρώτη...
Εκλεκτή Μαργαρίτα

Εκλεκτή Μαργαρίτα

Εκλεκτή ΜαργαρίταIngredientsΥλικά:100% Αλεύρι Εκλεκτό5 % Βούτυρο ή Μαργαρίνη3 % Ζάχαρη2,5 % Μαγιά2 % Αλάτι60 % ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Ζυμώνουμε για 4′ αργά και για 6’γρήγορα. Θερμοκρασία ζύμης 24° C. Ξεκουράζουμε για 10 λεπτά. Στοφάρουμε στους 30° C με 70...
Ψωμί ολικής αλέσεως με Durasoft

Ψωμί ολικής αλέσεως με Durasoft

Ψωμί ολικής αλέσεως με DurasoftIngredientsΥλικά:5000 g Αλεύρι DURASOFT5000 g Αλεύρι Αφρικάνα180 g Μαγιά200 g Αλάτι6000 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 8’ στο αργό και περίπου 2’ στο γρήγορο. Το ζυμάρι πρέπει να είναι...
Limnos baguettes με ελιές

Limnos baguettes με ελιές

Limnos baguettes με ελιέςIngredientsΥλικά:1000 g Αλεύρι Super Limnos mix1000 g Αλεύρι Limnos 50 g Μαγιά200 g Ψιλοκομμένες ελιές1200 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Θερμοκρασία ζύμης: 25-27o C Χρόνος ανάμιξης: 12 λεπτά (10 λεπτά αργά + 2 λεπτά γρήγορα) Χρόνος ξεκούρασης: 30...