


Καρβέλι Πετρόμυλου
Καρβέλι ΠετρόμυλουIngredientsΥλικά:10000 g Αλεύρι ”Το Καρβέλι”300 g Προζύμι Vollkorn Malzsauer 100 g Βελτιωτικό Super Impression200 g Αλάτι200 g Μαγιά6500 g Νερό17300 g ΣΥΝΟΛΟDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 10΄ στην πρώτη...
Εκλεκτή Μαργαρίτα
Εκλεκτή ΜαργαρίταIngredientsΥλικά:100% Αλεύρι Εκλεκτό5 % Βούτυρο ή Μαργαρίνη3 % Ζάχαρη2,5 % Μαγιά2 % Αλάτι60 % ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Ζυμώνουμε για 4′ αργά και για 6’γρήγορα. Θερμοκρασία ζύμης 24° C. Ξεκουράζουμε για 10 λεπτά. Στοφάρουμε στους 30° C με 70...
Ψωμί ολικής αλέσεως με Durasoft
Ψωμί ολικής αλέσεως με DurasoftIngredientsΥλικά:5000 g Αλεύρι DURASOFT5000 g Αλεύρι Αφρικάνα180 g Μαγιά200 g Αλάτι6000 g ΝερόDirectionsΕκτέλεση:Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 8’ στο αργό και περίπου 2’ στο γρήγορο. Το ζυμάρι πρέπει να είναι...